Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
eldrah
aktív tag
válasz
helixP #17856 üzenetére
sajnos nálam is elofordult ez a probléma...nekem is az emlitett navival pár pillanat alatt talált jelet és el sem ejtette..mig a gyári keresett..keresett..megtalálta és ki is kapcsolt...a net nekem 3g- megy szknte állandoan,ugyhogy nem.az volt a probléma...másik rom,a hini5.3 megoldotta...érdekes helyzet és bizony idegesito is tud lenni...azota szépen muzsikál a gps is..gyors és jo is...bár érdemes akkor már az 5.4 et feltenni..abban van gps fix is...nekem is csak lustaságbol maradt ez a rom(probáltam a másikat is,de nem volt kedvem a játékokat ujra elkezdeni
a data mentéseket hiába akartam nen engedte visszaállitani
)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest