Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyed
tag
Hali!
Pólus Centerben ki van állítva az új üzletben.
Vettem egy ilyen telót és azt kell hogy mondjam tényleg nagyon jó az ár érték aránya,kellemesen csalódtam benne az első körben!!! Azért első körben,mert lemerült és a boltos srác azt mondta hogy 7-8 órát töltsem kikapcsolt állapotban, így a második felvonás este kezdődik.
Goodbye everybody......
-
vigyed
tag
Nálam akadozik az AngryBirds,az elején még simán ment aztán elkezdett akadozni. Lehe hogy a jobb felső sarokban megjelenő reklámoktól?
Goodbye everybody......
-
vigyed
tag
Megtalálta már valaki a szolgáltató honlapján a teljes kézikönyvet?
Goodbye everybody......
-
vigyed
tag
a leírásában az van hogy ROM: 512 MB RAM: 512 MB
Goodbye everybody......
-
vigyed
tag
válasz nonolada1 #616 üzenetére
Nem tudom h Te hogyan raktad be a számokat a telókönyvbe, de én minden számomat beírtam a Gmail-os postafiókomba. Az első bekapcsoláskor már le is rántotta autómatikusan az összes kontaktot és azóta a Gmail-os postafiókomban is megjelennek az újonnan beírt számok és a telóban is.
[ Szerkesztve ]
Goodbye everybody......
-
vigyed
tag
Én is ugyan ezt csinálom. Sokkal egyszerűbb.
Goodbye everybody......
-
vigyed
tag
sziasztok
hetek óta van egy ilyen mobilom és nagyon bevált,ezért vettünk egyet a bnőmnek is. Ő feltöltőkártyás és sosincs pénz a kártyáján. A Klikk szolgáltatás megrendelése elméletileg ingyenes sms küldésével rendelhető meg. Nos ez nem jött be. Kell lennie egy kis lóvénak az egyenlegen hogy ellehessen küldeni az sms-t, mert a teló el sem küldte.
Ennyit az ingyenes sms megrendelésről.Goodbye everybody......
-
vigyed
tag
Én is akkor ott az üzletben vettem a telefonnal 1500Ft-ért egy Pierre Cardin tokot. Nagyon jó! Hasonlít a 2-vel előbbi hsz-ben levő link-ben látottal, csak belülről jön a kihúzója.
[ Szerkesztve ]
Goodbye everybody......
-
vigyed
tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek. Elkezdeném letölteni a roothoz a progikat,az 1.hsz linkjeit követve. Java JDK/SDK letöltése az Oracle honlapjához vezet,de nem találom ott hol kell letölteni.
Köszi
Goodbye everybody......
-
vigyed
tag
Olvastam hogy másnál is volt ilyen probléma a rootnál. Nálatok mi volt erre a megoldás?
Rooting device... - Step #4
startIndex nem lehet nagyobb, mint a karakterlánc hosszúsága.
Paraméter neve: startIndex
FAILEDKöszi
Goodbye everybody......
-
vigyed
tag
Olvastam hogy másnál is volt ilyen probléma a rootnál. Nálatok mi volt erre a megoldás?
Rooting device... - Step #4
startIndex nem lehet nagyobb, mint a karakterlánc hosszúsága.
Paraméter neve: startIndex
FAILED
KösziGoodbye everybody......
-
vigyed
tag
Köszi az infókat!!!! Este megpróbálom!
Goodbye everybody......
-
vigyed
tag
Nálam az adatforgalom csak akkor van bekapcsolva,ha tényleg használni akarom (net,chat,email,bár ezek nem fordulnak elő minden nap mert állandó számítógép közelben vagyok),van még napi 4-5 hívásom. Így 2 - 2,5 nap az üzemidő.
Goodbye everybody......
-
vigyed
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom ellenőrizni h sikerült e a ROOT? A Superuser megjelent a telón.
Goodbye everybody......
-
vigyed
tag
Adatforgalom be/ki widget. Nekem működik és nem mászkál fel a netre!
Goodbye everybody......
-
vigyed
tag
válasz biowizards #4097 üzenetére
Ugyan így vagyok én is! Nincs semmi baja és én is csak ROOT-oltam.
Goodbye everybody......
-
vigyed
tag
8 óra eltelt és egy deka % sem ment lejjebb az aksiból.
Goodbye everybody......
-
vigyed
tag
válasz mjocika #4176 üzenetére
Én is így vagyok vele!
Egyébként mindenkinek tudom ajánlani, hogy használják a hasznos gyári widgeteket mint például az "energiafogyasztás ellenőrző" és az "adatforgalom be/ki". Valamint a "beállítások-alkalmazások-futó szolgáltatások" menüben ki lehet lőni a nemkívánatos programokat hogy ne fussanak tovább ha kikapcsoltátok az adatforgalmat. Ezekkel elég sokat lehet spórolni az akksin,pláne ha a procit is beállítjátok conservative módba.
Sajnálom azt akinek szar az akksija,nekem 20%-ról hálózatról töltve 2-2,5 óra alatt kiírja hogy feltöltve.Goodbye everybody......
-
vigyed
tag
-
vigyed
tag
Sziasztok!
Szerintetek bírná az akksi 9-17 óráig? Egy tőzsdei program futna folyamatos net kapcsolattal,ugyanis adatokat frissít a progi. Vadi új teló root nélkül.
Köszi
Goodbye everybody......
-
vigyed
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a telóra a portfolió (tőzsdei) nevű progit,de sajnos nem mutatja a grafikonokat. Mit lehetne csinálni a telóval hogy mutassa? (Galaxy ACE mutatja)
Köszi
Goodbye everybody......
-
vigyed
tag
Sziasztok!
Haverom is vett egy ilyen telót és az istenért nem akart neki rendesen működni a market. A ki-be kapcsolástól elkezdve millió dolgot kipróbált,de nem működött.
Felhívta az ügyfélszolgálatot és mondták neki hogy kapcsolja ki a telefont és távbeállítással frissítik vagy újraprogramozzák a telóját. (nem tudta rendesen elmesélni h mit csináltak a telójával) Szóval kikapcsolta, várt egy kicsit és bekapcsolás után minden működött neki rendesen.
Szerintetek tényleg létezik távbeállítás kikapcsolt készüléken?Goodbye everybody......
-
vigyed
tag
Egy ideje nem néztem már fel ide, de ahogy nézegettem a hardveraprót, elég sok ilyen telót árulnak már. Szinte az elsők közt vettem és megvagyok vele még mindíg elégedve!!!!!!!!!
Nem bántam meg a vásárlást!!!Goodbye everybody......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest