Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutyman
aktív tag
Hogy lehet beállítani a névjegyhez csengőhangot?
-
nonolada1
senior tag
Ha megnyitom a videokamerát,akkor alapba a video-ra lép az alkalmazás,hogy lehet beállítani,hogy a fényképezőgép funkció legyen ott az alap?
-
kutyman
aktív tag
Köszi, megvan. Esetleg erre van válaszod? Én is cserélném nagyobbra a memkártyát. Kell az újra másolni valamit, vagy létre kell hozni könyvtárakat? Jó lenne egy kép az eredeti könyvtárszerkezetről.
nonolada1: a kamera ikont nyomd meg, ne a videókamera ikont (hopp, megelőztek)[ Szerkesztve ]
-
nonolada1
senior tag
válasz mkRoland #905 üzenetére
Köszönöm,eddig fel sem tűnt,hogy két külön ikonon fut a dolog
Másik,ami nézve a többi droidos teló tesztet,hogy lehet azt megtenni ezen a vason,hogy a menüben lévő alkalmazás indítóikonját áthelyezzem a menün belül?
Mert ha hosszan nyomom az alkalmazásikont,akkor nem ott mozgatja,hanem automatikusan a főképernyőre szeretné kitenni.
-
Kari915
tag
Sziasztok!
Ha nincs az sd-re áthelyezve app-od nem kell csinálni semmit, megcsinálja magának a szükséges könyvtárakat.
Ha van rátelepítve, akkor másold át az egész kártya tartalmát az új sd-re.Zedok: kösz az infót, megpróbálom másik gépen, hátha sikerül.
B1T3: nekem is gyorsan merül 35-40% -tól, addig elég jól bírja, nálam két napot kibír.
a Samsungoknál is vannak hasonló problémák, hogy nem lineáris az akku kijelzés, van is rá app a javításra ("battery calibration" , ha jól emlékszem), de ehhez root-olni kellene a készüléket.[ Szerkesztve ]
-
zedok
őstag
válasz nonolada1 #907 üzenetére
Ezt a kérdést, még egyszer próbáld meg feltenni érthetőbben légyszives
kutyman: erről már volt szó korábban De ha jól tudom ha nincsenek partíciók a kártyán akkor csak elég átmásolni mindent, de mégjobb ha előtte leformázod az sd-t a telefonnal. És úgy másolod fel rá a dolgokat, ha jól tudom, de valaki írt is róla visszább.
no megelőztek!
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Kari915
tag
válasz nonolada1 #907 üzenetére
Csatlakozom zedok első mondatához , de ha egyre gondolunk akkor a gyári Launcher-ben sehogy, kivéve a mappa nézetben rendezheted valamennyire, ha ez nem elég cserélj Launcher-t "zedok összefoglalójában" le van írva.
Zedok: bocs, most van egy kis időm, kiélem magam.
ntea1987: véleményem szerint, a "dátum-idő" beállításban, rossz időzóna van megadva, javítsd ki.
[ Szerkesztve ]
-
ntea1987
csendes tag
nonolada1:
A pontos helyét nem tudod változtatni az alkalmazásokban, mert abc sorrendbe rakja. Csak a témakört adhatod meg, hogy hova helyezze (pl. Eszközök,Játékok,Multimédia...).
Jah és pár kategóriát te is létrehozhatsz:
Alkalmazások (sok pont középen) -> Menü(4pont bal oldalon) -> Szerkesztés -> Rányomsz egyszer, kijön egy menü és oda sorolhatod az adott ikont ahova csak akarod... -
nonolada1
senior tag
Csak annyit szerettem volna tenni,mint azt oly sok videótesztben láttam már,hogy egy alkalmazásikont áthelyeznek a menün belül tetszőleges helyre.Csa annyi a dolog vele,hogy hosszan tartod az ujjad az adott ikonon és evvel azt lehet bárhova mozgatni.Nos ennél a készüléknél az a bajom,hogy ezt megtenném,de ha rányomok az ikonra,automatikusan a főképernyőre helyezi be azt,a menün belül evvel a módszerrel nem tudom áthelyezni.
-
-
ntea1987
csendes tag
Kari915: Bevált! Erre én nem gondoltam! Köszi szépen!
-
mkRoland
senior tag
válasz nonolada1 #912 üzenetére
Android esetében nem beszélhetünk csak a telefon hiányosságáról, ha nem hardveres hiba. Ha olyan menüt szeretnél, amiben az alkalmazások tetszőlegesen áthelyezhetők, nem név szerint vannak rendezve, akkor Launchert kell cserélni. Mivel millió ilyen van, amik Marketből is beszerezhetők, ezért célszerű a kérdésed az android app kibeszélő topciban feltenni.
Személy szerint nem igen járkálok a menüben, a kezdőképernyőkön rajta vannak a gyakran/ritkán használt progik ikonjai kategóriák szerint szedve (pl. első: zene widget + rádió, 2. játékok, 3. kezdő, óra, dátum, időjárás, kamera, videókamera, ColorNote, 4. netes cuccok: Wifi Manager, Market, QRdroid, Opera Mini és Mobile, gtalk, Gmail, K9, 5. BT explorer, File Expert, stb.) a Dock-on pedig a legfontosabbak még egyszer, szintén lapozható változatban.[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz nonolada1 #919 üzenetére
A problémádon valóban egy egyedi launcher segíthet. A gyárival tényleg komoly gondok vannak. Nálam is magától átrendezte a főképernyő ikonjait. Szóval hamar cserélni kellett. Ami nekem nagyon bevált az a Go Launcher EX. Nagyon sok beállítási lehetőség van. A főképernyő szinte végtelen számú lehet. Az ikonokat a menüben úgy át tudod pakolni, mint ahogy szeretnéd azaz ha hosszan nyomod akkor átrendezhetővé válik. Sőt van benne mappa létrehozásra lehetőség és akkor egy helyen lehetnek az azonos cuccaid. Lehet oldalra görgetős a menü nem csak egybefüggő stb, stb. Igaz maga a launcher és a beállításai nem magyar, legalábbis a legfrissebb kiadása, amit a Marketről lehet leszedni, de van egy oldal, ahonnan magyarul letölthető egy korábbi verziója (de ez sem olyan régi most szeptember eleji). Innen szedheted le magyarul.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
dinin
tag
Decemberig jön a 2.3-as frissítés
http://www.product-reviews.net/2011/05/23/alcatel-ot-990-budget-android-smartphone-coming-to-o2/ -
Dyrg
aktív tag
Kedves Zedok!
Azért akarom összekötni a géppel a telefont ezzel az alcatel programmal, mert a névjegyeket ott a legegyszerűbb beállítani, telefonon napokba telik több mint 200 névjegyet helyre rakni fotóval stb... az sd-kártya olvasása az jól megy!
Egész egyszerűen kezdem azt hinni, hogy ez a program csak wifin keresztül működik, azért kérdeztem, hogy valakinek sikerült-e már USB-n keresztül használnia ezt a nyavalyás programot, mert nekem sehogy sem megy. Mint ahogy azt írtam.Ahogy olvasom, másoknak is össze vissza rakja a főmenüt ki-bekapcsolás után... Mi az a lancher?
ja és kipróbáltam a link2SD-t és az csak root-olt cuccal megy, az app2sd ment csak, de az IGO-t már nem tudtam átrakni, sőt az app2sd-nél nem is kell virtuális partíció...
[ Szerkesztve ]
Megvenni és megszerelni...
-
joelke HU
senior tag
válasz nonolada1 #922 üzenetére
Nem dehogy. A gyári launchert nem lehet törölni csak ki lehet kapcsolni. Miután feltelepítetted és megnyomod a home gombot akkor feldob egy ablakot, hogy válassz hova szeretnél lépni azaz melyik főképernyőre a gyárira vagy a Go Launcher-ére. És alatta van egy beikszelhető kocka ami alapértelmezetté teszi, azaz ha azt beikszeled és utána nyomsz rá a Go Laucherre akkor megjegyzi és onnantól kezdve már mindig a Go Launchert használja egészen addig amíg az alapértelmezést meg nem szünteted.
-
Dyrg
aktív tag
Jó lenne egy 2.3, de én egy root-al is beérném...
Megvenni és megszerelni...
-
joelke HU
senior tag
Nos a launcher legegyszerűsítve egy egyedi főképernyő illetve menü struktúra. Megváltoztatja a menü illetve a főképernyőid megjelenését. Például, hogy hány oldalas legyen a főképernyőd a menüt milyen irányba görgesd (hú ez nagyon le van így egyszerűsítve ) De amit én ajánlottam lauchert arról bővebb magyar leírást és magát a progit magyarul Ide kattintva találod meg. Érdemes kipróbálni. Főleg hogy ez tényleg megjegyzi a beállításaidat sőt olyannyira hogy még el is tudod menteni az sd kártyára a beállítást és később vissza tudod állítani is azokat ha valamiért megváltoztattad vagy véletlenül elállítgattad.
-
Kari915
tag
Valahol már olvastam az "új Market" app-ról, és írták, hogy "szeretnék vissza a régit".
Nem is tudtam miről beszélnek.
Hát most bekaptam!!
Majd 8 megát foglal , "színes világa" engem nagyon zavar.
És nem tudom visszaállítani a régit.
Ha letörlöm a frissítést, nem enged be a Market-re, csak ha újra telepítem a frissítést.
Van valakinek valami ötlete, hogy lehet visszatérni a régire.[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy hol tudom az üzenetjelző hangot módosítani? Mert az értesítési csengőhang az nem ugyanaz. Azt akkor játssza le, ha e-mailem érkezett vagy ha rádugom a számítógépre, de sms-nél azt az idegesítő Cup nevű hangot játssza le. Erre van valami megoldás?
-
petyissimo
csendes tag
4 nap alatt 2-szer játszotta el, hogy töltés közben kikapcsolt.
Este földugtam a töltőre, reggel pedig 100%-os akkuval, de kikapcsolva várt.
Asszem kicseréltetem, mielőtt lejár a 3 munkanap... -
Kari915
tag
válasz joelke HU #935 üzenetére
Szerintem: Üzenetek - Menü - Beállítások, alatt tudod állítani az SMS hangot.
petyissimo:
Szerintem is vidd vissza.
Elszörnyülködve olvasom a különböző hibákat amiket írtok (pixel, sávosodás, egyéb működési hibák), lekopogom, az enyémmel a Launcher bugon kívül más nem jelentkezett (remélem ez így is marad), lehet, hogy az első készülékek jobbak voltak (az értékesítő szerint ez volt az első eladásuk a készülékből).[ Szerkesztve ]
-
huntiger
tag
van valakinek bármi ötlete, hogy hogyan resetelhetném a telefont anélkül, hogy ténylegesen bekapcsolnám (recovery menü, vagy bármi más) ?
Ugyanis eljut a telenor logóig, de utána nem csinál semmit.
próbáltam a „hangerő fel + bármelyik kapacitív gomb + bekapcsolás gomb” kombót, de nem jött be, ugyanúgy a logóhoz dob ki pár másodperc múlva. -
huntiger
tag
-
Kajla5
aktív tag
Lekopgpm, de nekem szuper a telefon, semmi baja sincsen.Az IGO8- fel lehet rá pakolni, és net nélkül lehet használni a GPS-t?
-
dltpwnz
aktív tag
2napja kikapcsolt telefont kiveszem a dobozából és forró az aksi...WTF?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
- Samsung Galaxy A16 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest