Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrg
aktív tag
Kedves Zedok!
Először is köszönjük, hogy egy ilyen jó összeszedett szöveget írtál, (valahogy be kéne rakni 1, hozzászólásnak )
A kérdésem, csak annyi lenne, hogy Te hol találkoztál 512 mb rom-mal. Mindenhol 200mb körül írnak.
Csak ez lenne a kérdésem...( sőt itt 150mb romot írnak [link] )
[ Szerkesztve ]
Megvenni és megszerelni...
-
Dyrg
aktív tag
-
ben11
őstag
Nem,maga a Blade is összesen 512MB, ebből lefoglal ott is magának a rendszer egy szép nagy részt. Persze ROM-függő melyik mennyit foglal le..
Root után lehet ügyeskedni, de csak óvatosan. Bizonyos előre telepített alkalmazásokat ezáltal ki lehet gyomlálni.
De szerintem sokkal célravezetőbb a Link2SD-t használni.[ Szerkesztve ]
-
guyver
senior tag
1 hete fizettem ki a 24 ezret és még mindig nincs hibátlan telóm. úgy volt, hogy ma hívnak, de semmi. holnap megint felhivom őket.
Poco F3 & Gear S3
-
Kajla5
aktív tag
Megvettem a telefont.Brutálisan tetszik.Mire kiismerem, eltelik egy-két hét.Már csal valami tokot kéne vennem hozzá.
-
nonolada1
senior tag
Az egyik ismerősöm meglepődött mennyire jó a külső hangja.Elindítottam neki egy autós videót és biza tényleg nagyon durván szólt
Most kipróbáltam telefonáláskor a kihangosítóját is és az is tök jó!
-
novoszath
senior tag
az elso kamot mikent lehet hasznalni?
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
Kajla5
aktív tag
A telefon MAC címét honnan lehet megtudni?Kéne mert így nem tudok otthon a hálózatra csatlakozni, mi vel MAC cím szűrés van beállítva a routeren.
-
mich68
csendes tag
Sziasztok
Érdeklődnék hogy nyakpántot lehet e rá rakni? -
mkRoland
senior tag
Igen. Szemből nézve a bal alsó sarokban van erre való fogatórésze, a hátlapot le kell pattintani miatta, ezt követően felhelyezni, majd vissza a hátlap. EZEN A KÉPEN látszik a bekapcsoló gomb alatt (illetve ebből a nézetből attól jobbra).
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
Kajla5@722 és mich68@725: Nincs mit/Szívesen! (Ha valakinek ezt nem írom ki a fórumba, ne sértődjön meg, csak nem akarom agyon-offolni a topicot; de ha segítek, azt szívesen teszem, ez a hivatásom).
[ Szerkesztve ]
-
Dyrg
aktív tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy (veszek én is ilyen kütyüt) mikor az eladó kihozza a készüléket, akkor ott előtte bekapcsolható ugye? A kijelzőjét át lehet nézni? És ha igen milyen appot érdemes megnyitni, szóval fekete háttérnél jönnek ki rajta jobban a pixelhibák vagy más egyéb háttérszínnél. Valahol olvastam, hogy a számológépnél látni talán jobban?
Amúgy nézegettem róla képeket és ez a piros (na meg a lila) az kegyetlenül áll neki !
Még szerencse, hogy a Telenor csak kékbe forgalmazza. Azért sajnálom, hogy a with Google felirat helyett a Telenor embléma csúfoskodik.... Ennél már csak a piros Vodafone feliratok voltak szebbek, és persze azok a jó Live-os menük...Megvenni és megszerelni...
-
mkRoland
senior tag
Ha az ár számít, akkor INKÁBB EZ: olcsóbb + ingyenes házhoz-szállítás - rendeltem már innét V845-höz, 5530XM-hez, X10minihez, Optimus One-hoz, nem a világ legjobbja, de ennyiért megéri a 18 darabért; a 6 darab 1,00 EUR.
Dyrg@728: Eladója válogatja. De ha megveszed és bekapcsolod, akkor talán reklamálhatsz, de a pixel-hiba csak egy bizonyos szint felett számít garanciális hibának. Wikipedia.
Ha tesztelni akarod, akkor a ZTE Blade WC-tesztje vezethet eredményre.Dyrk@731: Ha jól fel tudod helyezni, akkor egész jó, de a gyári se gagyi, el kell ismerni!
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
rokirobi
csendes tag
Emberek egy nap után azt mondhatom hogy szerelmes lettem a telóba.
Na de most komolyan minden téren meglepetést nyújt és nagyon de nagyon örülök hogy megvettem !!! Ahogy látom egyre gyarapodik a tulajok száma, remélhetőleg külföldön is, ami azért jó mert így nem soká jönnek a fasza otthoni ügyességek rá (pl.: visszaállítható root, főzött romok ... )
Addig is csak ajánlani tudom és minden tiszteletem a Telenor ( inkább Alcatel ) ügyes kis munkásinak.Örökké akarok élni. Eddig sikerült.
-
Dyrg
aktív tag
válasz mkRoland #729 üzenetére
És ezek jobbak mint amivel adják?
Valaki rendeljen én beszállok 2db-al. (szóval megveszek tőle 2dbot)mkRoland: Okés a pixelhiba tábla, na de ez melyik classba sorolják?
Azt tudom, hogy az Lg és Samsung monitorokon már 1 után ki lehet cserélni 3 napon belül. Telefonban nem vagyok járatos.
A screen test appot pedig gondolom gyárilag nem rakják fel a mobilra. Na majd nézegetem.[ Szerkesztve ]
-
jopont
senior tag
Sziasztok. Nem próbálta valaki, hogy van-e olyan füles, amelyiknek működik a felvevőgombja vele? Én egy Nokia fülessel próbáltam, de azzal nem megy.
-
mkRoland
senior tag
Nokia AD-57-tel tökéletesen működik, több androidos telefonon is is próbáltam, hívásfogadás/-elutasítás egyszeri gombnyomással, MixZing progival 2x gyorsan lenyomva a gombot, következő számra ugrik, stb.
Ilyeneket szoktam látni a helyi lomis piacon 500 forint környékén, vettem magamnak 2-3-at, egy AKG fülhallgatóval kombinálom és meg vagyok elégedve vele![ Szerkesztve ]
-
Kajla5
aktív tag
Szerintetek 100Mb-os havi csomag az elég arra hogy midig be legyen kapcsolva a net?
Vagy csak inkább alkalomszerüen?Nem nézegetnék rajta weblapokat, csak amit a telefon magának variál, pl időjárás stb.... -
szp1
addikt
Ahhoz még az 50-es csomag is elég. Tapasztalat.
Viszont az alaptarifával nagyot szívhatsz : 10 Mb = 10 ropi
Ügyhogy mindenképpen kell valami csomag. Próbáld ki a Klikk-et, amikor letelik már látni fogod, hogy mennyit használsz, aszerint be tudod lőni.[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
Lebron
csendes tag
A következő a problémám:
nem tudok a gmail mellett más fiókot beállítani:
se freemail, se más mail szolgbejövő mail ellenőrzésig jó de aztán kimenő smtp ellenőrzésnél hiba a szerverrel való kapcsolódásnál.
próbáltam smtpre:
freemail.hu
mail.telenor.hu
smtp.telenor.humail szinkronizálás időt lehet állatni vhol, gmailnél nem találtam
köszi a válaszokat
-
elfelejtette
veterán
A legegyszerűbb az, ha a gmail-es fiókodra átirányíttatod a többi fiókról a bejövő leveleket.
Ezt a gmail-es fiók beállításainál tudod megadni."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
vigyed
tag
Én is ugyan ezt csinálom. Sokkal egyszerűbb.
Goodbye everybody......
-
drzsoo1
aktív tag
A 100 Mb-os csomag a legolcsóbb ahol nincs túlforgalmazási díj. Ha EDGE-n használod, nem fogod észrevenni a lassítást, és garantáltan nem fogsz 990 Ft-nál többet fizetni.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
BlackSun
csendes tag
Érdekes. Kedden amikor vettem a telefonom, akkor a Telenor-nál azt mondták, hogy változtak a kondíciók és már az 50Mb-os csomagnál sincs túlfizetés csak lassítás. De most a Klikk szolgáltatás 3 hónapig díjmentesen kipróbálható és csak a negyedik hónaptól kell fizetned a havidíjat. Egyébként a szolgáltatást nem csak az előfizetéssel rendelkezők vehetik igénybe.
[ Szerkesztve ]
Nyugodtan mondhatsz rólam bármit, hisz a kutyák is ugatnak, ha nem ismernek valakit...
-
guyver
senior tag
Hívtak a szervizből. Boltban nem cserélik, mert netről rendeltem. Ezt mondták ők, na meg azt is, hogy sajnos nem tudják felbontani a készüléket és megnézni, jó e a készülék. Na itt fel is ment a pumpa, mert mondom mindkettő telefon doboza fel volt bontva. Mondja a szervizes csávó, hogy azt ott a futárnak kéne felbontania. A futár úgy is tett, mintha felszakítaná, a már felszakított szalagot, amivel le volt ragasztva a doboz széle. Remélem a harmadik telefon jó lesz. Ha netről rendeltek és kiérkezik a telefon, figyeljétek a dobozát, mielőtt a futár bontogatná, hogy van e már rajta bontott szalag.
Poco F3 & Gear S3
-
addikt
Én kb 1 hete vettem a telefont(Praktikum+Net)..a telenornak kerek 3napba telt aktiválni a SIM-kártyát(ez idő alatt nem tudtam telefonálni)...többször is visszavittem, hogy nem talál mobilhálózatot a készülék..erre csak annyit mondtak, hogy menjek vissza másnap, mert akkor lesz itt valaki, aki ért hozzá..meg hogy talán holnapra aktiválódik(vicces volt)
de mindezt leszámítva best buy EVAR a készülék ennyi pénzért
nekem nincs pixelhiba
menü nem akad sehol(játékok közül ezek mind szépen futnakruit Ninja, Mx Mayhem, Ninjump, Drag Racing..3D-seket nem próbáltam)
képek is szépek, bár a vaku elég gyenge(AF-en nagyon megdöbbentem, mert (viszonylag) nagyon közelre is szépen fókuszál,)..amit a tesztben írtak, hogy 8-10cm-ről már nem jó, az csak akkor igaz, ha van mögötte vmi háttér messzeb, mert, akkor inkább azt választja a gép
Go Launcher Ex-szel használom(Classic theme) (ha vki tud ajánlani jobbat, akkor várom a javaslatokat)
az is tetszik, hogy videót WVGA-ban is tud venni (többi hasonló(vagy jóval drágább) árú készülék is csak VGA-t vesz)annyi kérdésem lenne, hogy a videokameránál melyik video kódoló eredményez jobb minőséget?(mpeg4 vs h.264 vs h.263) képeknél láttam, hogy Kiválónál jobb a 100% jpeg, bár még nem próbáltam
röviden ennyi biztonságos root-ot már én is várom, mert semmi szükség 8féle időjárás app-ra, namegpersze a főzött romok...
-
Kajla5
aktív tag
Hát ezt jól megszivattyúztad!Én amikor vettem a boltban, akkor a lány előttem vágta fel a nylont ami befedte az egész dobozt, plusz van /volt rajta egy security matrica amit szintén át kellett vágnia hogy ki tudja nyitni a dobozt.Még jó hogy türelmetlen természetű vagyok és nem tudok várni 1-2 napot míg kihozza a futár, ezért inkább bementem a boltba.
-
nonolada1
senior tag
Azt hogy lehet beállítani,hogy egy hívás lerakása után automatikusan a főképernyőre ugorjon és ne a híváslistába.Idegesítő,hogy lerakom a hívást,majd a híváslistába lép,amiből ki kell lépjek,hogy a főképet lássam.
-
joelke HU
senior tag
No igen lehet benne valami, hogy nagyon meg kell nézni hogy adják át. Mert amit a boltban vettem először a csaj már úgy hozta, hogy fel volt bontva. Persze mondanom sem kell a kijelzője pixelhibás volt meg otthon két napra rá szépen meghalt. Amit cserébe kaptam az már jó és azt előttem bontották ki.
Go Launcher EX-el kapcsolatban ha valakit érdekel vannak hozzá egész szép témák a www.eseth.net-en. A napokban ráfeküdtem hogyan is témázható a cucc, ha minden jól megy majd innen az én Go Laucher EX-es témáimat is letölthetitek.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
novoszath
senior tag
v.kinek sikerult mar frissiteni e a telo-t?
ha igen akkor hogyan?
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
Dyrg
aktív tag
Hali!
Nekem is meglett a teló!
Marhán tetszik! Üzleti előfizuval 14990ft ért röhögve megéri.
A fülese tényleg gagyi, majd én is próbálgatok gombos kivitelt.
Az USB-porton meglepődtem, azt hittem hagyományos, de aztán kiderült, hogy olyan mint a Nokiámnak volt...
Azért a kijelzőn látszik, hogy nem annyira éles, mint egy Bladnek, de kontrasztra szinte jobb.Mindenkinek ajánlom! Tyő!
-
mkRoland
senior tag
Nekem a H.264-ben szaggatva vette fel a videót (ragyogó napsütésben, tehát azt sem lehet mondani, hogy a gyenge fényviszonyok miatt gyenge a képfrissítés), H.263 és MP4 között nem találtam különbséget, talán ez utóbbi jobban támogatott codec, ha fontos a visszajátszás (ennek ellenére H263-ban veszek fel). AAC és AMRNB közötti különbséget nem próbáltam, itt az előbbit használtam csak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Politika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hisense LCD és LED TV-k
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
- Samsung Galaxy A16 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest