- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabal_
csendes tag
Hehh.
Most konkrétan miért is jo ha mindenkinek van gépe a suliban? Az info érzék gyerekkorban való fejlesztésére? Vagy most hogy ezen nyomassák a diákok a jegyzetelést? De így órán simán bármi mást tolhatsz a gépen tojva az órára vagyis én hátra suttyannék és így tennék. Meg a mai oktatás nem hinném h erre fel lenne készülve. Ahogy olvastam ahol kiosztották ot szinte nem is használják. Ez arra emlékeztet mikor pályázaton pár suli(csóróbb fajták) nyert interaktív táblát mikor fűtésre sem volt s enm is tudták használ. Pár friss tanár pedig interaktív táblát mesteri fokon kezelte de ők éppen megélek suliban tanítottak ahol nem volt ilyen tábla.
Háát erőszakkal nem lehet fejlődni, lopással meg főleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- SSD kibeszélő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged