Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Bill+egér hiánya.
Szükségtelen, kivéve rts. Mielőtt előjönne az fps-kérdéskör: tökéletesen lehet fps-ezni konzolon. Mindenki más ellen, aki szintén konzolon játszik.
Nincsenek modok
Ez jogos érv, sajnos tény - legalábbis én nem tudok róla, hogy bárhogy meg lehetne oldani.
praktikusabb, hogy látom, hogy mikor/hol játszanak haverjaim
Ezt most nem értem. Ha bekapcsolom az Xboxomat, akkor tökéletesen látom, hogy a felvett barátok online vannak-e, illetve mit játszanak.
leginkább megszokás kérdése. Aki nem PC -vel szokta meg a játékot, annak nyílván nem hiányzik.
96 óta PC-n játszom, 2009 novemberben vagy decemberben vettem Xboxot. Ennyit erről
Megszokás, oké. Bár nem teljesen értem, hogy mihez ragaszkodás, de ez mindig egy valid indok -
Shufny
őstag
Bill+egér hiánya. Meg nekem a felbontás is fura, bár azt lehet megszoknám. Nincsenek modok, meg praktikusabb, hogy látom, hogy mikor/hol játszanak haverjaim, akkor is, ha én épp nem játszom. Szóval van elég érv ellene is, de leginkább megszokás kérdése. Aki nem PC -vel szokta meg a játékot, annak nyílván nem hiányzik.
-
Morden24
nagyúr
válasz
GegeWarrior #17 üzenetére
Nem (csak) a warezról szól ez, hanem arról, hogy a konzolok a jelen és a jövő szórakoztatóközpontjai; értsd játék, multimédia, webes szolgáltatások (pl. audio/video vásárlás vagy bérlés, webtv meg minden szar, amit el tudsz képzelni), szóval nyilvánvaló, hogy mindenki oda akarja terelni a népet, ahol van mit eladni.
Én mondjuk még mindig nem annyira értem az ódzkodást a konzoloktól. Ha sok jó progi arra jelenik meg (ahogy én látom, szinte minden, ami jó PC-re, megjelenik konzolra is + az exkluzívak, nincsen szopás a másolásvédelemmel, peccseléssel, miegyébbel), akkor miért nem gondolkodik el a maradék nép is, hogy egyszerűbb venni egy fasza pléhsztésönt vagy kekszboxot, esetleg wii-t annyiból, amennyibe mostanság a vga középkategória kerül (és ez még nem is túlzás)?
Egyébként persze megértem, hogy sajnálják az emberek az akármelyik exkluzív címeket, de azért csak tovább lehetne lassan lépni, nem?
(Azt most inkább hagyjuk, hogy van egy-két ember itt a fórumon is, aki kőkeményen nyomja a dögöljön meg a szomszéd tehene is nótát... nem tudom, ezek a kedves úriemberek milyen ócska padlórasz_rós putriban nevelkedtek, de komolyan kiakasztó néha...
)
-
GegeWarrior
senior tag
Igazad van csak mindig elszomorodom, hogy sok jó játék nem jön PC-re(Alan Wake, Heavy Rain, Red Dead Redemption csak, hogy a nekem legjobban fájókat említsem)
Sokat rágott csont már az is, hogy amíg nem lesz szemlélet váltás (NO warez) stb...
De nem akarom itt is vitát a gerjeszteni -
Dyingsoul
veterán
Morden, neked muszáj minden cikk hsz-einél valakibe belekötnöd?
Ez amolyan Alone in the dark-hoz hasonló game, egyébként személy szerint engem nem fog meg ez a horror környezet és a sötétség, de tesómnak tuti bejönne!
És igen, én is hangot adok egyet nem értésemnek: kár, hogy csak xbox-ra jött ki, egy menetre kipróbálnám.
-
Zandal
tag
válasz
GegeWarrior #1 üzenetére
Ez a plusz akkor sem lenne benne, ha lenne PC-re
.
De azért nem kell feladni a reményt, én úgy gondolom, hogy legkésőbb 1 év múlva (vagy akár fél) jön a PC-s verzió. Majdnem ott van nekik egy kész build amit csak nem hajítanak ki az ablakon. -
Morden24
nagyúr
válasz
GegeWarrior #9 üzenetére
Ne játsszuk a hülyét, kérlek. Tudom, hogy ennél többre vagy képes, ha éppen nem konzol-bashing trollkodás van az étlapon, akkor intelligens és megfontolt véleményed van.
Ha sokaknak az a véleménye, hogy a játék hangulatilag, felépítésileg (mert hogy erre vonatkozott a "plusz" hiánya) jobb lenne attól, hogy PC-re is megjelenik, akkor ezek a sokak eléggé korlátoltak.
-
Morden24
nagyúr
Speciel aláírtam a petíciót, hogy jelenjen meg PC-re; bár az igaz, hogy egyébként tényleg nem érdekel.
Amúgy ja, semmi gond azzal, hogy bizonyos címek exkluzívak. PC-n is vannak exkluzív címek. Azzal sincs bajom, hogy a LitteBig Planet, vagy a God of War PS3-exkluzív, pedig mindkettővel nagyon szívesen játszanék.
És nem azt írta, hogy szomorú, hogy nem jelent meg, hanem azt, hogy szerinte attól lenne jobb maga a játék, hogy megjelenne PC-re.
Fel kéne fogni, hogy azt mondok, amit mondok, és retardáltakon vagy a nyelvet nem ismerőkön kívül senkinél nem fenntartható érv a "nem úgy értettem". -
Hugo85
aktív tag
Már nem azért, de szerintem nem trollkodott, csak jelezte, hogy elég szomorú, hogy PC-re nem jelent meg, főleg egy olyan valami, amit PC játékként kezdtek fejleszteni, és nagyon sokan vártak.
Na, ellentétben a te hozzászólásoddal, ami már sokkal inkább hat trollkodásnak. De látom neked van X-Boxod, így természetesen semmi gond azzal, hogy PC-re nem jelent meg igaz?
-
Morden24
nagyúr
válasz
GegeWarrior #1 üzenetére
Jaja, elég szar a játék. Persze ha PC-n menne ugyanez, akkor elég jó lenne.
Semmi sem olyan jó, mint egy kis gyors trollkodás, nem igaz? -
afterburner_
őstag
most nezem a trailert 51 mp-nél a pitch blackből szerválták azt a szörny hang effektet
?
-
szombatitomi
senior tag
válasz
GegeWarrior #1 üzenetére
Pontosan.
-
Silenzio
addikt
Szkeptikus vagyok. Dróton rángatós interaktív filmnek tűnik. És az első 10 perc alapján jó horror mívesen kimunkált fokozatossága helyett is zúzás van. Gyakorlatilag elejétől a végéig.
-
GegeWarrior
senior tag
"Azonban hiányzik belőle az a bizonyos plusz…"
Ez a plusz az, hogy PC-re nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest