Új hozzászólás Aktív témák
-
winhate
őstag
válasz tal-garius #42 üzenetére
Beyerdynamic dt 331 -em van remelem meg jo sokaig kihuzza. (14 eves)
[ Szerkesztve ]
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
winhate
őstag
köszi a cikket hasznos infok ismét !
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
norbert1998
nagyúr
válasz tal-garius #39 üzenetére
Teljesen egyetértek. Bar azert sem a kategória sem az ár nem ugyanaz . En szeretem, csak, mint irtad, szoros kicsit.
-
tal-garius
aktív tag
válasz norbert1998 #38 üzenetére
Fel kell vásárolni az occo kinai céget, majd Mákostészta néven eladni 3x annyiért és még a buszokon is reklámozni.
Amúgy, hogy ne legyen off, volt nekem is K518, de rohadtul szoritott. Hangja elég dinamikus, erős mély, néhol kis tér és brummogás. Árát jócskán megéri. Talán a vezetéke gagyi, hamar összetekeredett... azért egy K550 ég és föld. -
norbert1998
nagyúr
válasz tal-garius #37 üzenetére
En tudod min lepődtem meg? Hogy a 13 ezres akg k518-am 20-25 ezerig semmi meg sem közelítette a médiában. Pedig volt kint vagy 30 darab biztos, foleg az 50 ezres veats es a szkalkendi, 17-ert. Mind a ketto kb. A 6 ezres kategóriában lenne jo helyen.
Aztán a kínaiban kíváncsiságból belehalgattam egy ketezer forintos kis izébe. Es ledöbbentem. A skullxandybaz nagyon messze elbújhat mögötte, igen jo hangja volt neki! az akgmhoz volt jozeleb, mint bármelyik említett márkához. -
tal-garius
aktív tag
válasz norbert1998 #36 üzenetére
Elmenne az idő másra. Nem hiszem, hogy valaki órákat gubbasztana fölöttük, míg a többiek esetleg piálnak, beszélgetnek stb. Múltkor voltam a fehérvári MM-ben, hogy majd írok pár fejesről. Nos, semmi érdemleges sincs kirakva Így nem is teszteltem semmit se.
Egy K551et szeretnék kölcsönbe valakitől a környéken (ha találok) és akkor kibővíthetném ezt az írást. Bár Dunaújváros és környékén találni olyat... -
norbert1998
nagyúr
válasz tal-garius #35 üzenetére
hát igen, de ki nem? én viszont egy ilyen összeövetel-szerűségre utaltam, hogy elhozza jani is és józsi is a fejesét, kirakja (esetleg kensigtnon zárazás) aztán mehet a bulee, mindegyikbe ugyanaz, ugyanazon bemenő teljesítménnyel
-
tal-garius
aktív tag
válasz norbert1998 #32 üzenetére
Ha kapok 100 fejhallgatót 20milláig simán letesztelném őket
-
tDr1v3r
veterán
válasz norbert1998 #32 üzenetére
A drága fül/fejhallgatók közt 60%-os a Beats-ek aránya.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
norbert1998
nagyúr
válasz tal-garius #31 üzenetére
én pedig egy kategóriénkénti legjobban-fogyó termék összehasonlítást vennék szívesen nagyon kíváncsi lennék, mi van a 2 ezrestől a 20 milliósig bezáróan
-
tal-garius
aktív tag
Én is hasonlót olvastam máshol is. Mérések is különböznek. Viszont 30ért ha még van k551es nagyon jó vétel, max kábel hosszabbítót használ vele akinek rövid. Majd egy fejes találkozón kellene összevetni a kettőt. Akár a cikket is bővíthetném vele, máshol még úgy se láttam.
-
Assdak
őstag
A K551 nél nincs coiled cable, illetve felépítésre is más a kettő.
A K551-nél a cél az volt, hogy egy jó minőségű utcai fejhallgató kerüljön a piacra, telefonokhoz, és podokhoz.
Anyaghasználat, és felépítés szempontjából is a cél meghatározó volt.
Ezzel szemben a K550 inkább egy otthoni, professzionálisabb használatra szánt fejhallgató.
Hangzásra teljesen más a kettő. Nem véletlen az árkülönbség.[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
Nagyon szépen szólnak, nem rég álltam fejhallgató vásárlás előtt, de hiába is párium meg, eghyébként én utcán Q350-et használok, valahogy nagyon egysíkú volt az AKG... mély meg nem is nagyon volt neki...sennheiser-t "kellett" vegyek, az pont jó átmenet PC mellé, mindenhova
© asszongya'hogy
-
tal-garius
aktív tag
K550-en vastagabb, van csavaros csatlakozója, K551-nek van hangerőszabályzója, de vékonyabb és rövidebb.
K450-et én is használtam egy ideig itthon, kábel csere után simán ajánlható lenne. Gyáriakkal rövid (pl ha gépből szeretnéd közvetlen csatlakoztatni és a földön van, esélytelen) De akkor már egy K551-et vegyél 30 ezerért, ha még lehet kapni, meg egy jack hosszabbítót.
...vagy a Takstar-ok valamelyikét.
-
tDr1v3r
veterán
Köszi a tesztet! Majd végigolvasom, most csak belepillantottam... de határozottan jónak tűnik mind a cikk mind a két fejes.
A K450 mennyire ajánlott otthoni használatra? A form factor alapján kisebb, de nem annyira drága mint a K550... mondjuk a K551-el közel van árban, de annak meg a gagyi kábele nem cserélhető ahogy olvastam.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Radeon_5
aktív tag
-
Egon
nagyúr
Nekem zárt füles kellett (hogy ne hallatszon ki a játék zaja - no meg hogy én se halljam a tévét...), így a K271 Studio-nál kötöttem ki. Nagyon szeretem: jól szól, kényelmes, masszív. A műbőr párnákat, és a belső szivacsot cserélni kellett 4-5 év után (szívtam a fogam a plüss párnák ára miatt...), de most olyan, mintha új lenne...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
tal-garius
aktív tag
Igen ez jó. Szivacsot pillanat ragasztóval vissza rakni? Ha elhagytad az más.
Nekem egy tépőzáras szivacsos műbőr kellene a K550re hosszában a fenti részre. Olyasmi mint ami bringákhoz van a vázra, ahol a lánc hozzá ütődhet. Csak az keskeny sajna. Picit ez a gyári megoldás vékony és nyom egy idő után. Lehetne olyan vastag mint a K450en. Vagy ha esetleg valakinek lenne ötlete rá.
[ Szerkesztve ]
-
Radeon_5
aktív tag
Uu, koszi a cikket, orulok h ratalaltam.
A K450-esem egy ideje feladta, eloszor az egyik, majd a masik fele is elnemult. _remelem_ a kabel miatt van, ami amugy tenyleg nagyon gyenge, mar ranezesre is. Meg mondjuk kiesett a fenti szivacsozas, azt vajon honna a banatbol szerzek...? Ha van otlet, johet.http://www.ebay.com/itm/New-Replacement-Audio-upgrade-Cable-For-AKG-K450-K451-K480-Q460-Headphones-/261256651056
Akkor mondjuk a fenti kabel oke lenne hozza?Son of a Bit
-
norbert1998
nagyúr
"(méretek miatt)" mert a méret igenis lényeg
amúgy a Dub Fx-nek tényleg legendás hangja van, meghallgattam a K518-ammal. a dinamika lenyűgözött, annál meg amúgy is jóval nbagyobb kategóriát képviselnek az említetteid.
jó cikk lettmondjuk jó himalájás a k550-nek a grafikonja. az 518-é inkább olyan, mint egy egyenes, körben domboró fazetta
[ Szerkesztve ]
-
PodMAN
senior tag
Én is egy K550-et használok a szgépnél. FiiO E17 USB-DAC-al együtt nekem nagyon bejött a hangja.
-
Molk
tag
válasz tal-garius #13 üzenetére
Rendben köszi.
(Nekem egyik kábelen sincs hangerőszabályzó. Csak az egyiken egy felveszem a hívást gomb.) -
Molk
tag
Sziasztok.
Nekem K452-m van és eddig nem kerestem és nem is hallottam róla, hogy ilyen jó kábelt is lehet kapni hozzá mint ami a cikkben volt. Ugye ez az enyémmel is kompatibilis?
Hasznos írás lett. -
gianni85
veterán
Szerintem nagyon jó mélyei vannak, precíz és elegendő. Ha ennél több lenne, az már a közép és magas tartomány kárára menne. Sajnos a K551 már alig elérhető, mert kifutott model.
[ Szerkesztve ]
-
maxxxboy
tag
Jó cikk gratula hozzá! Én az AKG K551 -esek táborát erősítem, és nagyon meg vagyok elégedve a fülessel. Ennyi pénzért ajándék szerintem (én akcióban vettem annó 30k-ért). Viszont ajánlott mellé egy komolyabb hangkártya is a maximális hangminőség eléréséhez.
[ Szerkesztve ]
-
tucsok.
senior tag
-
TRIvidore
tag
Jo kis cikk lett, nekem K712 Prom van ès egy règebbi 242hd-m, Maya hangkártyával, de àtèrzem mirôl beszèlsz minôsègjavulás terèn, anno èn is egy middle-end Sonyval kezdtem. Sportoláshoz inkább a Plantronics BB Go2-ôt tudom ajánlani illetve a JBL J46bt-t esetleg.
Never say no to...@##%%£...Panda
-
S e t h
nagyúr
Én egy AKG830BT-t vettem nem is olyan régen, mert elegem lett a vezetékekből.Sokat használom kint, hangzása oké, viszont fél óra fűnyírás után 25 fok felett szinte csúszik le a fejemről az izzadás miatt, sportoláshoz pláne nem javallott, viszont filmet nézni amikor alszik a gyerek, ahhoz tökéletes.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Xaels
félisten
Jó kis írás. K450-em nekem is volt. Árában egy egész jó ajánlat. Nekem viszont hosszú távon annyira nem jött be a hangja. Cowon D2-vel hajtottam, de 1-2 zenekar nagyon pocsékul jött át rajta(pl.: Sentenced) ezért továbbadtam rajta. A gyári kábel tényleg kuka, bár miután jack csatit cseréltem rajta egész sokáig húzta.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
size
tag
Jó teszt lett. Gratula!
Megbizhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=size
-
xmaas
őstag
Gratulalok a a k550 fejeshez en is azt akarok majd vasarolni ahogy osszejon ra a penz , utcan a k450 tesojat nyuzom ( k480 nc) kb 3 eve , en is pont ilyen kabelt vasaroltam ebayrol sajnos a gyarija eleg gyenge minosegu volt feldata a szolgalatot
-
K550-em van nekem is, elég komoly darab, főleg, hogy a tesó K551 (ugyanaz, csak más a szín és kábel) 30k körül is megkapható, bestbuy. Persze akinek az a fontos, hogy aggya a méjjet, annak nem ajánlott, mert közel lineáris hangvilága van.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Robotporszívók
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- Hogwarts Legacy teszt
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB
- Honor Magic V2 12/512 Garanciális
- Intel AX211NGW Wifi6E BT5.3 Új, garis
- Eladó egy szürke színű Harman Kardon Citation Multibeam 1100 Soundbar (Okos hangprojektor)
- Eladó JBL Cinema SB170 SoundBar/mélynyomó (Eredeti/Bontatlan) 2.1,
- Eladó (itthon nem kapható!!!) Limitált dbszámban Jays (Svéd) Bontatlan/Eredeti bluetoothos partybox