Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglivorn
aktív tag
Ne tessék félremagyarázni: A "stfu n00b go back 2 wow" legalább ennyire unalmas és pl. aionsource szinte másból sem áll...
Aion: egyik karakterem a 38 felé jár, a másik 28. Questekkel egyelőre semmi gondom, ahogy elnézem 40 felé lesz probléma, bár az XP emelés mellett az sem biztos (ez mondjuk nekem nem tetszik. Ne az XPt emeljék hanem nyomjanak bele még ennyi questet).
Viszont a fórumokon dúl a háború a "questerek" és a "grinderek" között. Mivel utóbbiak szerint a kettő ugyanaz csak questeknél elmegy az idő azzal is hogy az npckhez rohangálunk, és "a questek szövegét úgyse olvassa el senki".
A játék sajna tényleg elég kevés, legábbis content téren. Amúgy furcsa, mert ha megnézem a világtérképen mindjuk Eltnen kiemelt területét, a tényleges bejárható rész annak csak kb harmada. Ugyanez Heironban is, és Verteronban is nagyjából a fele lezárt. A Pligrim's landingnél leugrottam a völgybe, egy bazi terület volt, ködös és üres de bejárható terep. Csak éppen nem használják. Szóval még van remény (ami mint tudjuk örök
)A Vision trailer nekem pont ezért mutatott valamit. Mert egy dolog hogy húú grafika (sztem most is teljesen jó, és ezt se bírják a gépek pl. fortress raidnél
), de azt látni hogy igenis dolgoznak content bővítésen is. Vannak dolgok, amik piszokul nem tetszenek a játékban, és van ami nagyon. De ugyanez igaz a WoWra is, és ugyanez lesz igaz bármire a jövőben. Tökéletes jéték nincs
Csak az számít hogy az adott ember élvezi-e a vele töltött időt vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meshtastic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Hobby elektronika
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Csak az számít hogy az adott ember élvezi-e a vele töltött időt vagy sem.