- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
mogyesz
aktív tag
De a hozzászólások nagyrésze szvsz flame.
Az értelmes vita ok, de itt mindkét oldalról vannak, akik a saját igazukat nyomják, meg sem próbálják megérteni a másikat...
Mi ~70-30%-ban Linux - Windows szervereket, 95-5%-ban Win - Lin desktopokat üzemeltetünk, mindkét oldalnak vannak előnyei, vannak hátrányai, mégsem szidom egyiket sem.
Office 97(!) licenszünk volt, de frissítéskor OOO került fel. Megszokták a userek is...szvsz az eeepc - netbook kategóriába, legalábbis amire kitalálták, bőven elég a Linux.
Kollégának is XP kellett rá - 901-esAsus - és pont tegnap hívott, h nincs szinte semmi rajta, mégis elfogyott már szinte a c:\-n a hely. (SZVSZ windows frissítések miatt) Megoldás: írtam neki, hogyan tudja a program filest áttenni D-re. (Particionálni nem lehet, egy 4 és egy 16G-s SSD van benne, a 16-os jóval lassabb, így arra nem érdemes oprendszert rakni.) Mint a fentiekből is látszik, eredetileg Linux-os volt, de Ő nem ért hozzá, és nincs kedve megtanulni... Röhej az, hogy VPN-en bejelentkezik a céghez, és RDPn Wint használ... Ehhez minek XP, nem tudom, de nem vitázok. Ha nem akarja, nem kell, nem erőszak a Linux...)A notimon dual-bootban van XP és Ubuntu is, főként Ubi fut, de van, ami Wine alatt sem fut, így átbootolok XP-re... (Van rajta Vmware-es XP is, de mindenre az sem jó Nekem)
Asztalin Win7 van, asszony notiján szintén - Ő azt szereti, Én nem erőltetek rá semmit -, eeepc-n szintén Ubuntu. Ha kell róla wines dolog, ott az RDP...A 2 Win7 még az M$ féle ingyenes, egy vagyon lessz megvenni, ha lejár az ingyenesség. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest