Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
ilyet nekem is küldtek, kb fél éve...
azóta is törölnek
retardált banda... -
JetiRulez
őstag
Szerintem a körlevelek többségét a felhasználók, csak poénból, más idegesítésére küldik tovább.
-
nem_tom
őstag
A MyVIP tele van ilyenekkel. Csak ott az a jó, hogy van külön helye a levelezőben a körleveleknek, szóval le lehet nyugodtan sz*rni és ott hagyni. Senkit nem zavar. Nekem sok száz van már.

-
mephi666
nagyúr
ezt most olvastam üzenőfalon: (szerintem qrvajó)
"Ha van szíved,nem törlöd ki ezt az e-mailt!!!!!
Fatima el Abdullah Omar Dzsihad Kalifa Hamasz Dzsamburi 114 éves szőke tősgyökeres stockholmi kislány többszörös áttételes "ano-rák"-ban szenved. Apukája; Björn Allah bin Vejnemöjnen egyezséget kötött a Világkereskedelmi Kamarával, hogy ha valaki elolvassa ezt az e-mailt és nem törli ki, hanem kinyomtatja és zöld szövegkiemelő filccel megjelöli a szövegben szereplő összes olyan határozatlan névelőt, amely jambikus pentameterben íródott főnévi igenév előtt áll, és ezen kinyomtatott példány felmutatása mellett az ácsi ABC-ben három darab vajas-zsemlét vásárol, akkor az egyik zsemle árát a Világkereskedelmi Kamara arra fogja fordítani, hogy minden - tavaszi napéjegyenlőségtől számított első holdtölte után született - vörös harántcsíkos kiscica fényképét elküldi Fatimának, ezzel járulva hozzá, hogy a kislány megnyerhesse az iskolai papírgyűjtő-versenyt.
HA VAN SZÍVED, NEM TÖRLÖD KI EZT AZ E-MAILT!!!"
-
Én megoldottam. Pár hónappal ezelőtt kiírtam üzenőfalra, hogy aki még egyszer ilyen szemetet küld, kérdezés nélkül törlöm. Eddig 10+ ismerőst töröltem, volt köztük közeli kapcsolat is, de lesz@rom. Ha valaki ilyen hülye, akkor magára vessen. Egy évvel ezelőtt kint volt a gépház blogban, hogy az iwiw soha semmilyen körülmények között nem küld körlevelet vagy üzenetet a felhasználóknak. Minden a gépház blogban jelenik meg. De a sok analfabéta gondolom ezt vagy elolvasni nem tudta és/vagy értelmezni...
-
tkazmer
addikt
látom a biztonság kedvéért az espell is aláírta, a fordítások is elvesznek

-
mephi666
nagyúr
kár, hogy nem lehet kiírni iwiw-en személyes üzenetet, mint msn-en

ha lehetne, kiírnám:
"ha körlevelet küldesz, akkor bizony a jó k*rva anyádat!"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...tényleg az a legnagyobb szívatás benne, hogy a jóhiszemű/naiv emberek meg ráparáznak ezerrel

-
csimave
tag
Vazze, én meg továbbküldtem, hogy ne töröljenek az iwiwről. Aztaquva...

Szerk.: Am. nem

-
Bling95
őstag
énis megkaptam, nemértem minek kell ezeket továbbküldeni, egyértelm hogy nem hivatalos
-
szablya
aktív tag
Én egy antiközösségi terrorista vagyok, hahaha
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
remixboy
tag
én is kaptam már ilyen anno, ment a szemétbe
-
.bableWes
őstag
hülyeség az összes is oldal. a myvipem is csak a napiszar miatt van már meg... levelet meg amugy se nézek
-
samfishR
senior tag
Részben az ilyenek miatt nem látogatom már sem a myvipet, sem az iwiw-et.. Elég volt a sok To:To:To:To:To:To: típusú spamből, bár némelyiken jókat lehetett nevetni

-
Jofi81
őstag
Én is megkaptam, de már nem bosszantom magam rajta, egyszerűen törlöm. Időről időre felbukkannak ezek a kamu levelek, nem értem, hogy miért nem gondolkodnak kicsit az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ubiquiti AMPLIFI HD router + 2 darab AFI-P HD mesh antenna
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)