Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aggleány

addikt

válasz flash- #144 üzenetére

Nem bántottál meg, és érezhető volt, hogy nem is ez a szándékod. :N Talán kicsit erős volt a megfogalmazás, azért sikerült olyanra az enyém is. :B

Ha Te ennyire be vagy táblázva, akkor érthető, hogy nem világos, hogy hogyan érnek rá mások. Nekem annyi a fix programom, hogy elmegyek dolgozni (reggel 7-kor indulok és este 6-ra érek haza), utána hetente kétszer-háromszor elmegyek edzeni, és nagyjából ennyi. Persze mindig van más is, de azért napi egy órát tudok ülni a gép előtt, ha akarok. Nem mindig akarok, de szerencsére nem is kötelező.

Ebben a témában azért tudok annyit, mert érdekel. Biztos vagyok benne, hogy még nagyon sokan tudnak többet is, mint én, csak nem írogatnak a fórumokra, és csendben figyelő állásponton vannak. Nagyon sokáig én is csak olvasgattam, és később kezdtem el írogatni is. A szakmai cikkeket, amiket írtam, bárki meg tudta volna írni, aki ismeri a rendszert, és veszi a fáradságot, hogy összeszedje a dolgokat.

Nekem nagyjából ez az egy dolog van, ami komoly szinten érdekel, a női idiótaságok kimaradnak az életemből, amit egyáltalán nem sajnálok - pl. mindenféle tévés sorozatok helyett is olvasok (vagy a neten, vagy könyvet), így én azt érzem, hogy a feleslegesen elpazarolt idő helyett értelmes dolgot csinálok. ;)

Napi egy órát azért szoktam játszani a háziszörnnyel is, bár van, hogy többet, mikor mennyit szeretne. :K

picur220

;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés