- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
Barátnőm szokott vele játszani, de iszonyatosan laggol folyamatosan... mitől lehet?
gép nem kellene akadály legyeni7 - 16gb ram - firefox,chrome,vivaldi - digi1000
szóval fail -
lkristóf
senior tag
-
Dj Sügi
őstag
Ma sikerült új rekordot elérnem 6800 körüli ponttal. Hihetetlen mennyire nem taktikusak a játékosok + szinte mindenki csak saját magát tápolná a végtelenig.
-
Dj Sügi
őstag
Én is Hungary néven szoktam tolni, eddigi rekordom 1600 körül volt, és toplista 6. hely.
Vannak itt mindig aktív játékosok, kellene egy csapatot csinálni...? -
törölt tag
Elősször idegesített azt hittem baromság, most megint eszembe jutott, beléptem, már nem tartom idegesítőnek, sőt ha időnként játszom felpörget.
Kár hogy mobilon nem lehet offline net nélkül csak a gép ellen...
Csapatban is lehet játszani? Csapatot hol találok?
-
Picco
addikt
UP, van valaki aki szivesen jatszana csapatban 2-3szor egy heten? Ha igen, akkor kuldj privit
-
Sefatias
újonc
Sziasztok!
Nekem van egy gondom ezzel a játékkal. Mikor elég nagy leszek, egyszer csak megáll a játék, és kiirja, hogy valami kapcsolódási probléma van a szervernél. Mi lehet ez? Túl sokszor jártam így, hogy ne bosszantson -
-
-
Ver'alor
tag
Heló, én is szoktam játszqni az agar.io-vqn, ha találtok egy Bangladesh nevűt, akkor szinte tuti, hogy én vagyok, a max pont, amit elértem, az 16000 valamennyi.
-
Onadiar
csendes tag
hehe ez nagyon jó kis game munka közben lehet rajta időt tölteni
-
Jmg
csendes tag
Már van oldalunk is
https://www.facebook.com/agariohun?fref=nf -
rumos XIII
aktív tag
válasz
GeryGreyhoun #52 üzenetére
Jaja, énis megfigyeltem. De már sikerült egyszer, hogy a kettő "klántagot" megettem
-
Buuster
tag
válasz
rumos XIII #50 üzenetére
Nem emlékszem már hogy hívták, csak arra hogy narancs- vagy citromsárga színű volt, szóval nem lehettél te ha Hungary volt a neved.
-
vadsertes
csendes tag
Valamit nagyon megváltoztattak tegnap előtt, most sokkal nehezebben élem túl a kisded kort....
-
Buuster
tag
Bocs a dupláért, csak már letelt az 5 perc és nem tudom szerkeszteni.
Saját, csak nekem köszönhető rekordom:
Ezen kívül volt még egy 17000-18000 körüli pontom is, az egy érdekes történet. Hungary néven kb. 500 pontom lehetett, amikor szembe jött velem a szerver első. Mivel a sarokban voltam bekerített és tudtam, hogy meghalok ezért elkezdtem feedelni. Erre ő is elkezdett engem feedelni, aztán amikor nagyobb lettem nála "alám jött", azaz megetette saját magát velem. Gondolom megunta. Aztán mielőtt én leléptem volna átadtam minden pontomat Polandnak, ezzel ő lett az első.
-
Buuster
tag
Egyébként úgy tűnik, hogy a játék úton van Steamre is.
-
vadsertes
csendes tag
Szia
Köszi a bogyókat én voltam akkor éppen orbán viktor politikai ideológiától mentesen, csak mert egy honfitársunk előtte simicska nevet választott. Elégé meglepett a gesztus mikor belém szaladtál még oldalaztam is először nehogy felfaljam a hungaryt
Egyébként büdösdisznó vagyok leggyakrabban
Üdv. -
lkristóf
senior tag
válasz
GeryGreyhoun #37 üzenetére
Tegnap kipróbáltam, hogy ez mennyire megkönnyíti a játékot...
Most megint játszanék egy "keveset" de nekem nem tölt be, isitdownrightnow.com -on pedig azt írja, hogy: Agar.io is UP and reachable. valaki szerelje meg!! -
creation
senior tag
válasz
rumos XIII #41 üzenetére
Nekem bejött...
-
rumos XIII
aktív tag
Nektek sem jön be az oldal? Annyira rajta maradtam, hogy nemááá
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
GeryGreyhoun #39 üzenetére
Kösz, akkor töltöm is!
A neved megSírok
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
rumos XIII #38 üzenetére
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
GeryGreyhoun #37 üzenetére
Áhhh, ezek nem érdekelnek! Nem akarom elrontani azt az élményt a játéknak, hogy szétüssem az asztalt, mert ráosztódok valakire, mert elhiszem, hogy megeszem!
De azért kösz.
Vagy azok, amiket írtál, nem kapcsolhatóak ki? -
GeryGreyhoun
tag
válasz
rumos XIII #33 üzenetére
Ja, tegnap még ment, ma meg már nem működik az addon se, aztán rákerestem, új verzió van "agar extended 2" néven:[link]
(Hasznos egyébként, hogy látod, ki mekkora: világos zölddel jelöli azokat, akikre érdemes osztódással "rárepülni", pirossal pedig, akik elől jobb elhúzni a csíkot, mert ők veled tudják ugyanezt megtenni)
-
válasz
rumos XIII #35 üzenetére
Még ne kiabáljuk el.
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
FoxiestFox #34 üzenetére
Ráfüggtél?
-
Eh, kösz baszki.
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
GeryGreyhoun #32 üzenetére
Nevét elbírnád dobni? Linkedre megyek, "Az elem nem található, lehet, hogy a szerzője eltávolította." akkor ezt kapom.
-
GeryGreyhoun
tag
Van egy Chrome addon, amiben lehet szervert választani:
Valamelyik szerveren elég sok magyarba futottam bele, de már nem emlékszem, melyik volt az
-
creation
senior tag
válasz
rumos XIII #30 üzenetére
Nekünk többször is összejött.
Szóval van rá mód.
-
creation
senior tag
Én is találkoztam egy Magyarral. Hungary Néven voltam, ő meg már nem tudom, de Ő lett az első, én meg a második
Nagyon utáltak minket. Viszont összejátszottunk Lengyelországgal is.
Jó lenne összeugrani pár itteni emberkével...
Csinálok a TS serverünkre egy szobát... Aki jönne játszani, annak megadom az IP-t meg a jelszót privátban
Legyünk nagyok Magyarok
-
rumos XIII
aktív tag
Megint első voltam, de már meguntam, megkerestem egy magyart, találtam is, Hungary volt a neve, épp akkor spawnolt. Szarrá löttem, és odaadtam neki az első helyezésem
-
lkristóf
senior tag
Én Hungary néven voltam és találkoztam egy ♛ HUNGARY KING ♛ nevű játékossal, olyan jól ment összefogtunk és egymás mellet mentünk és ha láttunk egy nálunk kisebb levőt akkor átadtuk a másiknak a sejtjeinket, hogy osztódással bekebelezze és utána ismét visszaszórtuk/egymásba mentünk, hogy egyen méretűek legyünk ismét. El is röppent bő 1 óra, jó volt!
Én ha osztódtam és bekebeleztem egy másik játékost akkor a kisebb bogyómat mindig visszanyomtam a társamba, így nem nagyon tudtak elkapni... de ugye minden kezdetnek vége van... körbekerítettek és nem volt már menekvés.
-
creation
senior tag
válasz
rumos XIII #24 üzenetére
Ha te voltál Orbán, akkor elröhögöm magam
-
rumos XIII
aktív tag
Jóég, instant másfél órát elvoltam
Első helyen is voltam, kb 2 percig, utána halál
-
creation
senior tag
-
creation
senior tag
Az egyik ilyen bogyó mellém állt, úgy, hogy köztem é közte volt egy ilyen "zöld napocska", abba belelövöldözött és az lett az eredménye, hogy egy "napocskát" belém lőtt, amitől szétpukkadtam... Mivel előre a kisebb "sejtek" kerülnek, így azokat bekebelezte és "fölém nőtt"...
Szóval ez a hatása annak, ha abba lövöldözöl.
-
kmisi99
addikt
Illetve miért jó a zöld napocskát teliszórni saját magammal? Láttam nagy sejtek szórták addig míg lett egy új napocska belőle.
-
creation
senior tag
Találkoztam "Fidesz"-el
Hungary néven szépen felduzzasztottam
Bár nem vagyok a párt tagja, de ha már lúd, akkor legyen narancs
-
creation
senior tag
Ha sokáig vagytok AFK (Away From Keyboard), akkor is szétrobbant a játék, detto mintha egy olyan zöld "napocskával" találkoznál...
Még azt nem értem, hogy hogyan lehet "gyorsan újraegyesülni"...
-
daninet
veterán
Átírtam a nevem OrbánViktor-ra és mindenki engem támadott folyton
-
e=mc²
őstag
En regen rohogtem ennyit, mint ebben a jatekban!
-
kmisi99
addikt
Már rohadt nagy voltam erre vagy 10 részre egyszercsak felrobbantam az miért van?
Végre mikor már kezdtem volna élvezni. Bár lehet azért van, ha a zöld cuccra rámegyünk az tép szét ha elég nagyok vagyunk.
-
Buuster
tag
Írjátok be névnek pl hogy Hungary és magyar zászló a háttér.
-
lkristóf
senior tag
válasz
sketchifun #6 üzenetére
Vannak a pályán ilyen fix tüsi szélű körök azok durranthatnak ki ha nagyobb vagy náluk. Azt láttam még, hogy ugye a w-vel le tudsz adni súlyt, hogy gyorsabb legyél, na azokat szokták a tüskés körökbe dobálni így az osztódni fog és ha ott van egy nagyobb darab játékos és pont belemegy a tüskébe akkor szétrobban és lesz esélyed, hogy felszedd az ő darabkáit.
(#10) daninet Erre még én sem jöttem rá gondolom valami "prémium" funkció lehet.
-
daninet
veterán
képet hogy lehet a golyóba tenni?
-
creation
senior tag
Ha fent láttok, akkor ezen a néven leszek:
urc.hu : o )
Fogjunk össze a nemzetek ellen
Apropó, nekem táblagéppel sajnos nem sikerült játszanom... Lenovo A7-30... Esetleg másnak sikerült?
-
Bence01
tag
Ennyi volt a délután
jó játék!
-
creation
senior tag
válasz
sketchifun #6 üzenetére
Velem ilyen nem történt, de lehet hogy ez valami kiegyenlítés...
Ha csak folyamatosan nőnél, akkor előbb utóbb sok lenne a nagy és nem férnének el a kicsit. Így ha túl tudod élni a sok kicsivel is a történetet, akkor ismét nagy leszel egy ideig gondolom én...
-
sketchifun
senior tag
Sry a dupláért, de azt el tudja mondani valaki, hogy 450 pont környéként miért robbanok szét ezer kicsire, amit aztán rögtön felzabálnak?
-
sketchifun
senior tag
Köszi, nagyon jó játék. Instant elment vele másfél óra.
-
creation
senior tag
A Balázs nevű emberállatot már igencsak utálom
-
freeknight
őstag
Ú ez nagyon állat!
F11-et használjátok azért!
-
creation
senior tag
Ez batár jó, igaz kb 5 percig bírtam, de nagyon tetszik
-
csoki46
senior tag
Akkor nem csak én lettem függő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo ⇩ Már mobilon is! ⇩ A játék oldalára lépve először adjon meg egy becenevet, majd a legördülő menüből válassza ki a...
- Konteó topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- ASUS notebook topic
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest