- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
válasz
raider21 #408 üzenetére
Bocs, de én (szerencsére) más vizeken evezek: BTEL, szal a T-hómy-s csomagokhoz semmi közöm
. Ezt a mostani DSL-360R modemet én vettem anno, s magam kötöttem be a netet. De ADSL témában nem mozgok otthonosan. Asszem sima ADSL netem van, nem ADSL2, ki tudja
.
Szolgáltatómmal már beszéltem múlt hónapban telefonon, és hűségidő után van lehetőségem ugyanerre a 15/0.9-es netre kevesebb havidíjért, vagy választhatok 25/5-ös netet változatlan díjszabás mellett. Ügyfélszolgálatos mondta, hogy necces a 25/5-ös net, mert előfordulhat, hogy nem jön maximumon. Amikor 8/0.7-ről váltottam 15/0.9-re (szintén változatlan díjszabás mellett), akkor is ezt mondták, hogy necces. Maxon persze sosem ment a net, de én megeleégednék azzal, ha a köv. váltáskor 25 helyett csak 21Mbit lenne a letöltés, lényeg, hogy felfelé nagyobb legyen 1-nél, és min. legyen 3.5-4Mbit felfelé.
Csak a modemben nem bízom, hogy jó lesz-e, és fingom sincs, milyen típus lenne az ideális
-
r-chee
őstag
"- támogatott maximális sebességek: 24Mbit / 1Mbit" - Szal letöltésben 24Mbit-et bír/enged át, feltöltésben pedig 1Mbit-et?
Jelenleg egy D-LINK DSL-360R (B3) modemem van, és párszor megszakad vele a netem, ami 15/0.9-es (a valós sebesség 12.7/0.7-es), és gondolkozom, hogy lecserélem, mert egy hónap múlva lejár a mostani hűségidőm, és váltani fogok 25/4-es netre. DSL-321B-vel ki tudom majd használni az utóbbi sebességet? Félek, hogy a 360R nem fogja bírni a strapát, meg már amúgy is 5 éve szolgálatban van.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest