Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
válasz
raider21
üzenetére
Bocs, de én (szerencsére) más vizeken evezek: BTEL, szal a T-hómy-s csomagokhoz semmi közöm
. Ezt a mostani DSL-360R modemet én vettem anno, s magam kötöttem be a netet. De ADSL témában nem mozgok otthonosan. Asszem sima ADSL netem van, nem ADSL2, ki tudja
.
Szolgáltatómmal már beszéltem múlt hónapban telefonon, és hűségidő után van lehetőségem ugyanerre a 15/0.9-es netre kevesebb havidíjért, vagy választhatok 25/5-ös netet változatlan díjszabás mellett. Ügyfélszolgálatos mondta, hogy necces a 25/5-ös net, mert előfordulhat, hogy nem jön maximumon. Amikor 8/0.7-ről váltottam 15/0.9-re (szintén változatlan díjszabás mellett), akkor is ezt mondták, hogy necces
. Maxon persze sosem ment a net, de én megeleégednék azzal, ha a köv. váltáskor 25 helyett csak 21Mbit lenne a letöltés, lényeg, hogy felfelé nagyobb legyen 1-nél, és min. legyen 3.5-4Mbit felfelé.Csak a modemben nem bízom, hogy jó lesz-e, és fingom sincs, milyen típus lenne az ideális

-
r-chee
őstag
"- támogatott maximális sebességek: 24Mbit / 1Mbit" - Szal letöltésben 24Mbit-et bír/enged át, feltöltésben pedig 1Mbit-et?
Jelenleg egy D-LINK DSL-360R (B3) modemem van, és párszor megszakad vele a netem, ami 15/0.9-es (a valós sebesség 12.7/0.7-es), és gondolkozom, hogy lecserélem, mert egy hónap múlva lejár a mostani hűségidőm, és váltani fogok 25/4-es netre. DSL-321B-vel ki tudom majd használni az utóbbi sebességet? Félek, hogy a 360R nem fogja bírni a strapát, meg már amúgy is 5 éve szolgálatban van.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- BMW topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Az elején nem gondoltam volna, hogy még modem után is kell rohangálnom, ha majd nagyobb sebességet akarok. Egészen addig, míg nem olvastam dchard írását