- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dreamdancer #22 üzenetére
Én arra reagáltam, hogy "Maga a tablet, mint olyan alkalmatlan a munkára."
Tudom, hogy ez a készülék önmagában nem alkalmas kiváltani a HP 2560p-t nálam, de nem is erre a célra kellene. A tabletet váltaná ki, de tegyenek bele HSPA modemet is. (Nyárig elég, ha kijön USA-ban modemmel, csak ne hagyják ezt ki belőle.)
Én nem is arról beszéltem, hogy nekem ez lenne a fő gép, vagy hogy innentől csak ezt használnám, mivel értelemszerűen nem váltaná ki. Bár ismerek olyat, aki megvett egy HP Elitebook 8440p-t, aztán ezt lecserélte egy iPad-re, de ő amúgy is csak tartalomfogyasztó volt, csak amikor gépet vett, akkor az Elitebook "menő" volt. Amikor a tablet lett "menő", akkor aztán azt vett. Persze dolgozni még sohasem láttam az illetőt, bármilyen gépe is volt.
Akkor lenne esélye a Microsoft-nak a W8 és utódaival táblagépek esetén, ha jó fajta marketingkampányba kezd.Bár tetszetős az ilyen reklám is, de emiatt biztosan nem venném meg ezt a táblát, kell más is mögé, mellé. Az Apple elég magasra rakta a mércét ahhoz, hogy a picipuha név már ne legyen elég önmagában még egy alapvetően jó W8 esetén sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Félgép-i7-12700K / MSI MAG B760 TOMAHAWK / 32GB 5600MHz
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest