Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
Új hozzászólás Aktív témák
-
tecsu
addikt
Valamit nagyon félreértettél. Senki nem mondta, hogy iylen hardvert kapsz ennyiért, hanem azt, hogy Acer rossz. Méghozzá pont azért, mert összedob mindenféle magas paraméterű hardvert, de minden máson spórol, például a vázon és a hűtésen.
A saját és ismerőseim körének tapasztala talán kevés lenne egy általánosításhoz, de a logika és a benyomás, ami szerint akár Tesco felirat is lehetne az Acer helyett, engem meggyőzött afelől, hogy többet ne vegyek ilyen márkájú terméket és mást is lebeszélek róla, ha tudok.
Persze előfordulhat, hogy az Acer brand valakinek komolyabban cseng, mint a Lenovo, Fujitsu vagy Dell, én inkább veszek ezen márkákból, még ha szerényebb paraméterek is jellemzik a beépített processzort és memórát. "Gamer" cuccot soha nem vettem, de ebből is inkább Asus mondjuk, kicsit többet spórolnék rá, hosszútávon megérné.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan MacBook Air M4 13"/16GB/256ssd/1 Év Apple Gar./Magyar/p4566
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő