Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Amint írtam a cikkben, a konvertálás minden esetben profi cuccal készült. Mindkét veszteségmentes kodeknél a maximális bitráta van használva. Semmilyen unfair dolog nincs alkalmazva. Ha nem hallod, akkor azért nem, mert rossz a rendszer, vagy télleg nem lehet hallani a különbséget.
Egyébként pedig amint írtam, úgy hallgasd, ahogy egy filmet, vagy zenét hallgatnál. Hiszen akkor sem egyes zörejekre, sávokra, channelekre koncentrálsz, vagy igen?
Addig nem rakom ki az eredményeket, amíg le nem kerül a kiemeltek közül. De késés esetén megvárlak.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Hallgatom a véleményed. A DSP channel mixer megoldja Neked a channel problémát.
Elolvastam az írásodat. Egy ABX teszten mint ahogy itt is, semmi jóság, semmi győzelem nincs. Szimplán ki kell találni melyik melyik.
dabadab: így van, ez a teszt az általános usernek szól, akinek nagy része 2.0-ban mozizik.
-
dabadab
titán
"Azt azért halkan megkérdezem, hogy mitől lenne rendes a teszt, ha a 6 csatornát egy valamilyen mátrix alapján lekódolja valami 2 csatornára"
Pl. azert, mert ez a valos eletben is letezo konfiguracio, sztereo cuccon hazimozizni azert nem a Satantol valo otlet. Ezzel ellentetben egy plusz DTS interactive kodolas beiktatasa nem igazan tukroz semmilyen valos helyzetet sem. Az igazan rendes persze az lenne, ha mindenfele atkodolas nelkul kikuldened a hangot 5.1-re, vtechun is ezt javasolta egyebkent.
"látszik, hogy mi lesz a konklúzió, ami nagyon nem fog egybeesni a sok éves házimozis tapasztalatokkal..."
Akkor sem, ha hangerore korrigaljuk azokat "a DTS jobb" tapasztalatokat?
A vaktesztes torteneteket meg ird le, erdekel.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
WonderCSabo
félisten
-
dabadab
titán
A hangosság/halkság meg a dinamikakompresszió is mind a dialnormból jön.
"Viszont úgy látom senki nem 5.1-ben tesztel"
A HW-igény gondolom betesz a dolognak, "rendes" cuccon csak akkor lehet megcsinálni a tesztet, ha pár éves és vmi magasabb kategóriás erősítő van, ami HDMI-n is fogad hangot (és van is mit rákötni), ilyen elég keveseknek van, az én Sherwoodom is csak SPDIF-et tud. A low-end megoldás (vmi számítógépehez szánt 5.1 szet analóg kimenetre kötve) mondjuk azért sokaknál összejöhet, ilyet akarok én is gyorsan összerakni a teszthez.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest