- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Jogos.
-
Z86
őstag
Nem tűnik túl életszerűnek.
-
titán
Nincs ezzel problema szerintem.
-
danih
veterán
Amióta politikusokat figuráznak ki meme formájában (és ez rendkívül népszerű), és sok tüntetés része lett olyan transzparens, amelyek meméket tartalmaznak, azóta ezeket politikai oldalról nagyon próbálják valamilyen módon illegálissá tenni. Lényeg: kiemelni ezeket a szólásszabadság kalapjából és áttenni a dehonesztálás/gyűlöletbeszéd/egyéb kalapba (amely jobban nekik tetszik).
Bár a cikk nem erről szól, szerintem ez a fő vonala ezen cselekményeknek, végül erre fognak irányulni. Addig is nem kéne keverni a trollkodást a zaklatással, mert két teljesen különböző dologról van szó.[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Ez amerika...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogwarts Legacy teszt
- Star Trek
- Opel topik
- Csak nekem ilyen lassú a PH?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook