- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABal
őstag
Hát, ha egyszer rövid az esze (márpedig visszatérő memória gondokkal küzd szegénykém), akkor nem lehet elvárni, hogy hosszú távon bármit sikerrel megjegyezzen.
Kicsit olyan, mint egy gyönyörű modell: nagyrészt a külsejéről szól az élete, a beltartalom nem ér fel a külső alapján támasztott elvárásokkal. Egyszer volt egy pontosan ilyen tanítványom. Édes Istenem...! Most már értem, hogy annál a lánynál is időnként kevés volt az erőforrás, ha kérdeztem tőle valamit.
-
ABal
őstag
Látod, ez tényleg jó kérdés!
Én úgy veszem észre, hogy az eddigi fejlesztői versenyek nem igazán motiválták a külsős fejlesztőket. Sőt! Megkockáztatom, hogy mára a bada csaknem szitokszó lett a körükben. Elgondolkodtató, ahogy a WP eladások rendre alulmúlják a badásokat, ennek ellenére már átlépték az 50 000 alkalmazást egy év alatt.
Szerintem elsődlegesen a kommunikációra kéne költeni, de nagyon sürgősen. Valakinek egy felelős pozícióban végre ki kéne állnia, és elmondania, hogy mik egyáltalán a terveik a badával. Nem csak állni és nézni, ahogy a techno-sajtó felkap valami hírmorzsát és beindítja a pletyka gépezetet, ami aztán hibás elvárásokat támaszt az érintettekben.
Kéne egy twitter-fiók vagy egy blog, amin tartják a kapcsolatot. Érdekes, hogy az összes többi rendszernél van ilyen. Még SJ is néha leült elé és saját maga válaszolt meg néhány kérdést.
A bada marketingje eszméletlen szar. Ennél rosszabb csak akkor lehetne, ha tervezetten akarnák megsemmisíteni. -
ABal
őstag
"Érdekes módon a kiszemeltünk szintén az Xperia S"
Nem véletlenül, azt hiszem.
-
ABal
őstag
Ez a multitasking dolog nekem is nagyon fájó pont, mert nagyon jó szolgálatot tenne nap mint nap.
"Ezzel együtt az alapelvárásomat továbbra is teljesíti"
Ezzel én is így vagyok egyelőre, de már látom a jövőt (nem úgy, mint a bada esetében) és az már mosolyt csal az arcomra. -
ABal
őstag
Inkább ide jöttem kiírni magamból a feszültséget, mint hogy a fórumon kezdjem szítani a kedélyeket.
Szomorú ez az egész bada történet, de tényleg. A Samsung gyalázatosan elbánt vele. Én őszintén sajnálom, de már csak magamat ismétlem...
-
ABal
őstag
Látom itt van a badások krémje!
Köszi, hogy ellátogattatok szerény blogomba (csak most vettem észre, mert magam is ritka látogató vagyok errefelé)
Együtt benépesítjük az Xperia S fórumot is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen videókártyát?
- Társasjáték topic
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam ga
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest