- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
CharlieDrop #200 üzenetére
miért? mert alvó módban nem meg y aháttérben a torrent? ettől még nem kuka
-
pzstm
titán
válasz
cairojack #142 üzenetére
Irtam a virusmenteseget, bar xp ota nem lattam virust, az meg vagy 6-7eve volt
amúgy kialakitasbol es telepithetosegbol adodoan nem lesz olyan az RT-nel hogy belassul a rendszer(store appokzol nem fog...eltavolitasuk utan nem marad szemét)
illetve van connected standby amit én imádok, de nyilvan ez en vagyok
-
pzstm
titán
válasz
Dr.FantastiK #127 üzenetére
Nem lesz jó nkei, mert Baytrail-nél is van olyan konstrukció, hogy a Home Premium az jár hozzá, igaz Outlook nincs benne.
Amúgy RT-re vírus és társai nem léteznek. Illetve 8-ról mikor 8.1-re volt frissítés akkor Surface RT szépen updatelte a recovery partíciót is, még a Pro ilyet nem tud. Ott 8.1-re frissítés után ha visszaállítást nyomott az ember akkor a sima 8-ra állt vissza
-
pzstm
titán
válasz
Dr.FantastiK #104 üzenetére
10"
-
pzstm
titán
válasz
Dr.FantastiK #100 üzenetére
Vezetoi es management szinten dolgozoknak tokeletes, de projektmenedzsernek is teljesen rendben van, sot eloadast tartani is jo rola es kivetiteni...
-
pzstm
titán
válasz
tatararpad #65 üzenetére
ha 3 évig firmware frissítést is kap, akkor már nagyon boldog vagyok/lehetek, utána úgyis csere.
-
pzstm
titán
válasz
tatararpad #61 üzenetére
ez azt jelenti, hogy Windows Update-n fog kapni frissítéseket addig.
-
pzstm
titán
válasz
tatararpad #25 üzenetére
sokat használtál már Windows RT-t gondolom ugye...meg nem csak Te, hanem úgy általában akik agyonszidják
-
pzstm
titán
Miracast/WiDI support van Surface2-ben is, csak megjegyzem...
Quick sync alatt mit is értesz? mire gondolsz?
Nekem az tökéletes volt, hogy mikor kinyitottam a Surface2-t, beírtam egy mialcímet meg passwordot, és minden ugyanúgy/ugyanott volt mint az eladott Surface RT-mben
Minden alatt értsd: MINDEN
-
pzstm
titán
ha már ennyi pletyka belefért a cikkbe, akkor megemlíthető az is, hogy a mostani Surface 2-ből várható egy LTE modell is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Airsoft
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Haditechnika, harcászat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest