Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
NZKK
tag
válasz
üzenetére
igen, hoztál számokat, viszont azokból messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. max annyit, hogy kevesebben próbálták ki, mást nem. Persze biztos bele lehet látni fals következtetéseket.
"Szóval maradjunk annyiban, hogy te csak itt agresszívan beböfögöd a vágyaidat" - az "úgy is bukás lesz az egész", "nagy szar az OS", "metro szar" és hasonló tartalmú társaik nem azok?
Na mindegy, ez meddő vita, szóval részemről vége, nyilván majd akinek több ideje, energiája van veled vitatkozni az majd megteszi helyettem is.

-
NZKK
tag
válasz
üzenetére
(Y)
Még mindíg nem igazán értem, hogy ezzel az egésszel mire akarsz kilyukadni. Win-Win váltást akarsz összehasonlítani Win-linux váltással?
"extra ficsörök" alatt mit értesz? Azt, hogy az egeret a jobb sarokba kell húzni és ott megjelenik egy menü?
Vagy azt, hogy hogyan kell bezárni egy metros appot? Vagy esetleg, hogy hogy kell váltani küztük?
Ez mondjuk max 4-5 új mozdulatsor, ennyit kell "oktatni" az embereket, desktop rész nem változott. Mármint Win8 esetében ugye.Szerintem ha lebontjuk Linux esetében, azért kicsit szarabb számot kapunk.
Mi alapján számít nálad vki winfannak??
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest