- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem ide tartozik szervesen, de a Halo 2 az tiszta DX9-es volt és szinte módosítatlan konzolport (rengeteg konzolos utalás a menükben, az irányításban) és akkoriban azzal magyarázták emlékeim szerint hogy az a háttérben futó program ami számontartja a játékban elért teljesítményt és szinkronizálja az MS szerverrel az fut csak Vista alatt és a közös multi a PC és X-Box játékosokkal igényli ennek a futtatását.
Érdekes, én egy rajongók által készített batch filet lefuttattam az eredeti Halo 2 telepítésén és működött, igaz csak a single kapmány volt játszható a multi nem, de csontra ment XP alatt is.Végülis a mondandómnak csak annyi a lényege hogy ha akarják akkor úgyis kötelezővé tehetik a DX11.1-es VGA kártyák beszerzését annak is aki már rendelkezik DX11 kompatibilis cuccal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest