- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
attila9988 #140 üzenetére
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean sed est ipsum. Suspendisse et quam et nisi blandit faucibus ut in lacus. Maecenas quis eros sem, sit amet pretium eros. Aliquam porttitor aliquet volutpat. Phasellus lobortis neque ut erat pulvinar vitae condimentum purus congue. Duis a sem in erat iaculis condimentum a in neque. Quisque sit amet tortor purus. Aliquam tincidunt varius augue in ullamcorper. Nullam eget magna odio. Maecenas quis arcu sapien.
Pellentesque facilisis, libero at lacinia laoreet, justo magna convallis est, eget pellentesque sem elit non lectus. Mauris at mattis augue. Vestibulum euismod odio vel purus placerat tempor luctus metus pulvinar. In vulputate placerat luctus. Cras pellentesque, est vel pharetra pellentesque, nisl risus rutrum turpis, quis faucibus metus enim vel odio. Mauris lacinia felis sed urna volutpat in tincidunt orci consectetur. Donec vehicula feugiat viverra. Praesent imperdiet auctor mauris quis tincidunt. Donec vel neque non lectus condimentum aliquam a nec risus. Fusce sapien orci, congue quis dictum non, tempor ut felis.
-
törölt tag
válasz
attila9988 #138 üzenetére
bocs, hogy beleszólok, de...
az XP sem azért terjedt el, mert az oem gyártók az emberek arcába tolták, meg mert embertelenül sok ideig nem volt utódja. én használtam még bőven SP1 előtti vistát, és sokkal kevesebb gondom volt vele, mint XP-vel. megfelelően gyors volt, stabil volt, és nem utolsó sorban sokkal modernebb az elődnél. még a virtuális memóriát is kikapcsoltam 2 giga ram mellett, mert nem volt rá igazán szükség, még játékok mellett sem.
igen, igaz az, hogy nem hulladék gépre kell rakni. ez tulajdonképpen a pécé korszak csődje, amikor annyi féle hardver létezik (ami elvileg ugyanaz, csak más cég gyártja), hogy komolyan kell gondolkozni a kompatibilitáson, ha magadnak akarsz legózni. de még brand gépeknél is van aljatermék, ahol az árcédula az elsődleges, nem a minőség. és pont ezért, hogyan írnák "a" hardverre az operációs rendszert? a hardver szabványainak megfelelően írják, de attól még lehet simán olyan eszköz, aminél vagy kompatibilitási gondok vannak, vagy egyszerűen a gyártó rosszul írta meg a drivert hozzá (mert ugye ez sem az OS fejlesztőjének a feladata).
a vista nem köztes termék, csak szépen lejáratták a sajtóban, meg a fórumokon a "hozzáértők". én is nagyo nnehezen raktam fel, mert annyi rosszat hallottam róla, de aztán fél év használat után egyszerűen nem értettem, hogy miért szídják. és ha mondjuk a vistát nem adják ki, hanem egyből a 7 jön (ha így gondoltad a köztes termékek nem kiadását), akkor a w7 esetében lettek volna meg azok a driver problémák, mint vista esetében voltak, amikor a gyártók egyszerűen lusták fejleszteni, amíg nem muszáj.
-
moonman
titán
válasz
attila9988 #129 üzenetére
"Akkor ezek szerint a windows 1.0 is egy fantasztikus csoda, mert hát csak megalapozta az egész windows termékcsaládot úgy, ahogy van.."
az a tény pedig mellékes, hogy az NT6-os kernellel egy teljesen új fejlesztési filozófia mentén indultak el. lényegtelen."Hihetetlen hogy maga a microsoft is fekete foltként említi"
nem említi. pénzügyileg nem a legsikeresebb termékük, ennyit mondtak, ne rugózzunk már ezen, mert szánalmas erőlködés csak."Hát.... lehet szép grafikonokat mutogatni, meg hangzatos elnevezésekkel dobálózni, de a vista akkor is egy lassú vacak volt"
Win7 sem fogyaszt kevesebbet, nem is sokkal gyorsabb, csak közben eltelt 3 év és megnőttek az igényeink. meg a gépünk."az első változata úgy hulladék ahogy van."
ahhoz képest különösebb gond nélkül dolgoztam rajta élesben egészen SP1-ig. lehet, nem hulladék gépre tettem..."Nyilván az sp2 -es kiszerelés az már csaknem windows 7"
nyilván nem. az SP1-gyel némileg optimalizáltak bizonyos szolgáltatásokat, az SP2 meg csupán patch-ek gyűjteménye volt, Win7 ehhez képest rendesen át lett dolgozva."Szépen rendberakták, kapott egy kis csicsát, és így lett a windows 7."
hát mondjuk a felét újraépítették, a csicsa pedig funkcionális csicsa, de ugyanez elmondható a 2000-XP, valamint az NT4-2000 váltásról is. tudod, így megy a szoftverfejlesztés."Az a baj az ilyen statisztikákkal, hogy igazából nem a sikerességet méri, legfeljebb a terjedési sebességet"
igen, ha valami gyorsan terjed, az általában nem sikeres..."A windows 7 első pár hónapban történt eladásai nem garantálják hogy teljes életciklusa alatt sikeresebb termék lesz mint az xp."
sokkal sikeresebb lenne, mert nem küszködik annyi problémával, csak nem lesz ideje, mert nem küszködik annyi problémával. remélem értjük a párhuzamot. -
fatal`
titán
válasz
attila9988 #130 üzenetére
"hogy teljes életciklusa alatt sikeresebb termék lesz mint az xp."
Esélye sincs, tekintve, hogy nem 6 év múlva jön a következő Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest