Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
motorhead
aktív tag
Ha a játék demóját letöltöd, is kapsz egy képet a dologról, és akkor nem károsítasz senkit. Ha ezekután is tetszik a dolog, akkor jöhet, hogy kivárod míg emberi ára lesz a dolognak. Például az emlegettett 5000,- forintos határ. Az már egészen emberi. És még ennél lejjebb is esik idővel, ez is tény. És az is tény, hogy egy 2 éves játék is lehet a mai napig is jó, lenyűgöző stb. Pl. nekem a DIRT pont ilyen. Nagyon nagy játék.
Fiatal kollégánk egészen jól látja a dolgokat. Persze, még pénzt csak összespórolt az emlegetett innen-onnan bejövő szülinap meg kitudja milyen ajándékokból ,de van képe a dologról, ha még dolgozni soha nem dolgozott meg érte. Ez dícséretes mindenképpen. Ilyen idős koromban én is évekig gyűjtögettem csak egy videókártya cserére is. Meg is becsültem.
Aktív témák
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- 1. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest