Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
awexco
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Nekem Chromeba volt furcsaság 1-2 verzióval ez előtt ... most nem néztem még majd megteszem . Fullhd YouTube video (4600u apu) cpu erős load . Majd feltettem 4kra ott kevesebb cpu load és beindult a vga gyorsítás ... dühítő mert rohadtul tudja csökkenteni az aksi időt . Nem éreztem értelmét mert nem tudom kinek bugreportoljam a dolgot (Chrome , YouTube , Amd ) 🤔🤷♂️😢
-
Xelo
addikt
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
mielőtt felraktad az újabb, hwst nem támogató drivert kikapcsoltad a hwst? mert olvastam erről hogy driver cserénél a win úgy hagyja, és ha az új driver nem támogatja az okozhat összeakadást.
-
FLATRONW
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Jó lenne valami olyan megoldás, amivel be lehetne állítani, hogy melyik alkalmazások használhatják ezt a fajta ütemezést. Sajnos, valószínűleg olyan összetett ez a dolog, hogy nem lehet megoldani azt, hogy párhuzamosan egyes alkalmazások a CPU ütemezést használják, mások pedig a GPU-st.
-
FLATRONW
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Így már érthető.
Ezek szerint, akkor már érdemes lenne beépíteniük a fő driver vonalba is a támogatást. -
FLATRONW
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Az új driverekből kivették a GPU-s HWS támogatást?
Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest