Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Szólánc.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Két lehetőségen gondolkozok G Astra vagy 2-es Swift (nem a tavalyi, hanem a 2005-ben bemutatott).
Utóbbi azért szimpatikusabb, mert a motorja is erősebb, illetve az 5 év amivel fiatalabb a széria rohadt nagy különbségeket eredményez km számban. Opelből 200 ezer alatt már csak visszatekertek vannak, Suzukiból pedig az átlag 130-200 km, de ki lehet fogni keveset futottakat.(#31) alkatraz3000
Szívesen fogadok minden ajánlatot. Toyota és Honda is szimpatikus, de árban mind ezek felett van és korban 5-10 évvel öregebbek. Nem akarok 20 éves autót venni, tudom nem ezen múlik, de ha lehet minél fiatalabb évjáratot keresek. Toyota Avensis-t néztem még, de abból az újabbak már 1,5 milla körül mennek, annyit pedig nem szánok rá. 800-900 a felső határ.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hosszú idő után először írok blog bejegyzést, de ez már kikívánkozott belőlem.Legutóbb is olvastam valakinek a...
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen videókártyát?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest