Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GReddy
tag
A diploma csak egy dolog. Én nagyon sok frissdiplomás gyereket ismerek, nagyjából szakmailag a hatéves lányom szintjén állnak. Régebben tanítottam, de leszoktam róla. Nincs az az isten, hogy azt a sok hülyét, aki éppenhogy a bekapcsológombot megtalálja én tanítgassam.. na persze. Másrészt pedig azt képzelik, hogy van diploma, én vagyok a király, ide nekem havi fél milla nettót. Hát ez nem így működik. Multinál, kezdőként, nulla gyakorlattal kevesebbet keresnek, mint egy KÖZEPES szakmunkás. (És ez így van jól) A férgese kihullik, és elmegy szakmunkásnak maszek mellé, és mindenki jól jár. A legnagyobb baj szerintem a társadalmi prés. Nyomják beléd a fogyassz-fogyassz-fogyassz-t, nyomják beléd, hogy siker, meg szamárlétra, meg vigyed valamire fiam (azaz legyél főnök valahol, mert ezt mondják valójában!) és keresd gennyesre magad, BÁRMI ÁRON! Na ez a baj.. ehhez ész, vagy kapcsolatok kellenek. Akinek egyik sincs ( a döntő tömeg ilyen) az bajban van a Szép Új Világban.. 80-90% ??? Valahol nem irigylem a mostani tizenhuszon-éveseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest