- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
A Sharp maradjon meg a számológépek és a ratyi telefonok világában
-
kpal
nagyúr
Jó márka de nem nagyon vagy semmit nem halloptam a pc-s részükröl.
-
Ringman
félisten
És még a fénymásoló üzletágról szó sem esett
-
.mf
veterán
Igen... az Actius, ami már a 2002-2003-ban vékonyabb volt, mint a Steve Jobs által a legvékonyabb laptopnak hazudott Mac Air (viszont avval ellentétben még fért rá Ethernet is...); meg szemüveg nélküli 3D-s laptop 2004-ből, aztán hol vagyunk itt 2010-2011-ben a shutteres szemüvegekkel?
Voltak érdekes ötleteik és modelljeik, de sajnos a Távol-Keleten is inkább más üzletágaik lettek sikeresebbek, ide pedig már el se jutottak
-
Televan74
nagyúr
A Sharp is rájött arra , hogy nem a PC -ben van már a nagy pénz.
Sajnos a soványka haszon fogja megölni a PC -t és a PC -s játékokat is.
-
Úgy döntöttem, követem a Sharp példáját, és én is kivonulok.
-
zsirfecske
addikt
mire esetleg visszatérnének már nem is lesz pc piac
-
.mf
veterán
Csak kalkulátorok?
Na, öregem, lesz mit bepótolni
Japánban évek óta olyan Sharp telefonok kaphatóak, amelyek színvonalát még évekig nem fogjuk utolérni a világ ezen felén... (egy kicsit sarkítok, de tény, hogy Japánban a Sharp mint egyik legnagyobb mobil-gyártó, már évek óta olyan mobilokat forgalmaz, amiket csak most kezdünk itt beérni).Kár, igaz errefelé sajnos úgyse jutottak el, csak néha egy-egy kép vagy gép specifikációt olvasva csorgathatták az ínyencek nyálukat...
-
Porcupain
aktív tag
Akkor valamit nagyon rosszul csinálhattak, mert eddig sose hallottam sharp pc-ről!
-
Porcupain
aktív tag
Akkor valamit nagyon rosszul csinálhattak, mert eddig sose hallottam sharp pc-ről!
-
Flash86
tag
Úgy tűnik inkább ázsia volt a célpont.
-
Воланд
titán
Miért, gyártottak PC-t? Nekem ez új.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest