Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stormbird
tag
Én karácsony elött vettem meg az oledest, tonna jó game van rá. Nem tudom fogtál e már valaha a kezedben switchet de ha nem. Akkor azt tudom mondani hogy egy iszonyat minőségi cucc. Az egész rendszer ahogy összevan rakva, fluid. A joyok nagyon adják. Lehet kicsit elszálltam tőle😅 de nagyon ajánlom ha teheted vegyél egyet. Nem fogod megbánni.
-
Egyik játék sem éri meg, Nem éri meg az előfizetés, mert már a sokadik bőrt húzzák le ezekről a sokszor 30+ éves játékokról, miközben azzal már nem foglalkoznak, hogy legalább az elérhető játékok számát érdemben növeljék, vagy hogy az emuláció minőségén javítsanak, miközben a nem hivatalos emulátorok sokkal jobb minőséget produkálnak, a hivatalos, az eredeti gép készítői által tákolt meg nem.
Vagy legalább a már megvásárolt, Virtual Console címeket használhatóvá tegyék Switch-re, ha már az ember pénzt fizetett értük. 
Eközben a csúnya warez játékkal minden gond nélkül tudsz játszani.
De világos, szívassuk tovább a becsületes játékosokat, akik hajlandóak voltak fizetni a játékokért.
Azaz hogy most már ez sem opció, mert nem lehet egyenként megvenni azt a maréknyi játékot, amit nagy kegyesen elérhetővé tettek Switch-re, hanem ezt a hülye előfizetést kell minden évben kifizetni. Ennyi erővel adják ki egy megvehető pack formájában, lehessen megvenni, aztán viszont látásra, engedjenek játszani a már többszörösen kifizetett játékaimmal.
Nagyon elgurult a gyógyszer a Nintendónál, vagy lehet, terveznek kiadni egy N64 minit, és nem akarják, hogy a Switch véletlenül is értelmes alternatívát nyújtson.
-
kilua
őstag
Egy játék sem éri meg, mert pcn torrenten az összes ingyenes

#3 ezért is dobtak piacra N64 gamepadot switchez.
Szerintem amiatt nem éri meg, mert nem pontos az emuláció. Láttam videót például nem jól emulálja a ködöt ahol kellene, a hang is valahogy nem úgy szól mint valódi N64en, ha fejlesztenek rajta és több játékot adnak akkor talán megéri.
-
gzoll
aktív tag
Szerintem nem éri meg ennyi pénzért miközben a Nintendo64 játékok bármin elfutnak ingyenes emulátoron 🤷♂️
-
törölt tag
Egyelőre jó nekem Switch nélkül, de az új Metroidnál nagyon rezgett a léc, és a retrós dolgokra is fogékony vagyok. Szóval én üdvözlöm a hírt a partvonalról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy legalább a már megvásárolt, Virtual Console címeket használhatóvá tegyék Switch-re, ha már az ember pénzt fizetett értük.