- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Először is köszönöm szépen a jókívánságokat, és neked is hasonló jókat kívánok.
Másodszor nagyon jól látod a dolgokat, ha valami fáj azt részben magunknak köszönhetjük. Ha csak az én helyzetemre gondolunk, akkor tulajdonképpen saját magam kínzom azzal, hogy nap mint nap emlékeztetem magam arra, hogy kit veszítettem el, és ez nem más hibája mint az enyém. Az emberek nagy többsége szeret szenvedni, ezt kár is tagadni. Bár nekem nem az volt a célom, hogy sajnáltassam magam, mert mint mondtam igazából attól lett könnyebb, hogy kiírtam magamból azt amit éreztem.
A dolog másik része, hogy egy kicsit tényleg eltúloztam a dolgokat, ami a nyelvi eszközöket illeti, de akkor amikor írtam, úgy éreztem, hogy így a jó, mert ez fejezi ki legjobban azt amit belül érzek.Nyilván erre az előző este elfogyasztott alkohol mennyisége is hatással volt.
A vicces, hogy annyira már nem számítok teenagernek (az ilyen, hogyis nevezik magukat, ímókat, meg színeket én is elítélem hidd el). 20 éves vagyok, bár tény, hogy ez volt az első olyan dolog, ami igazán taccsravágott érzelmileg, korábban is értek kisebb veszteségek, amik miatt lehetett picsogni de azok a nyomába sem értek ennek a mostaninak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Milyen program, ami...?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Spórolós topik
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Yettel topik
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest