Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wapmester
senior tag
Ki mit használ épp ahhoz van szokva, viszont én mindet próbáltam, első helyen a sony billentyűzet annak az alternatívája a swiftkey és nálam eddig tart a lista
biztosan használható a többi is, de nekem nem feleltek meg, te is egy próbát kell tegyél, hogy megtudd melyik felel meg neked.
-
Wapmester
senior tag
A Z már egy régi telefon, lehet a billentyűzet nem is a legfrissebb rajta, de soha ne próbáld más billentyűzetét használni mert egyáltalán nem a te írásodat tanulta meg,ne csodálkozz,ha nem jó ajánlatokat dob fel, tedd fel magadnak az xperia billentyűzetet és egy hónap múlva írj véleményt róla, hasonlítsd össze a swiftkey-el akkor derülnek ki a dolgok, a swiftkey jóval több ramot is eszik egyébként.
-
Wapmester
senior tag
ugyanígy az összes többi is veszélyeket rejthet, akár a swiftkey is, ha ezt vesszük figyelembe, akkor tulajdonképpen egyik billentyűzettel sem lenne szabad írni, még a gyárival sem, mert ott is biztosan gyűjtenek anonim felhasználói adatokat, a fontos bankkártyás dolgoknál pedig vannak különböző biztonsági funkciók pl sms-ben küldi a belépési kódot, vagy kétlépcsős belépési lehetőségek,szerintem inkább az emberek a saját maguk ellenségei ebből szempontból, mert bizonyított tény, hogy még mindig nagyon egyszerű jelszavakat használnak pl 12345, password és hasonlók
-
-
Wapmester
senior tag
A Sony Xperia billentyűzet a legjobb, kb az összes billentyűzetet kipróbáltam az áruházból egy sem volt olyan jó,aztán ráakadtam a portolt Sony billentyűzetre így nexus tableten is azt használom
Az pedig, hogy a Microsoft bevásárolt az nem izgat, a swiftkey sose volt a kedvencem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One mobilszolgáltatások
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos fejegységek
- Nők, nőügyek (18+)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V33 - RYZEN 5 5600 - RTX 4060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Fostex PM-1 MK1 Studió Monitor
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (111)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Macbook Pro 16" M1 PRO - 2022 gyártás, 10/16 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - garancia (105)
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest