Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én a samu mögött is ezt sejtem...legalábbis a 4.3 régebbi verzióiban furamód elég butácska volt a samu bill,ezért is kerestem alternatívát.De most furamód mikor ráuntam a Swift memóriazabálására és a 10másodperces megjelenésére,a KitKat-os samu bill ÉRDEKESMÓD 3 hét alatt hozza kábé azt a tanulási szintet,és fel is úgy ajánlja a szavakat,ahogy a Swiftnél megszoktam 2 év alatt....khmm...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BandiHUN
veterán
Jó kérdés,hogy az MS ezzel megkaparintotta-e a sok-sok androidos user szóadatbázisát is,amit ugye felhőben is tud tárolni a SwiftKey,hogy más eszközön is ugyanazt a betanítást tudja...ha igen,elég szép kis adatbázis az emberek szóhasználatáról,mert a Swift elég népszerű...
Egyébként pont ez a theme store és a többi felesleges cicoma lett a veszte pl.nálam,mind memóriában,mind tárhelyben sokszorosára duzzadt az app,miközben mezei usernek nem hozott semmi javulást,1 gigás telefonon már kínlódás volt használni.Pedig megvettem a fizetőset annó 2 éve.Maradt a Samsung gyári billentyűzete,legalább olyan jó most már az is szófelismerésben,és semmi hülye csicsa,potya funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS A21 Plus TG ARGB fekete
- Professzionális weboldalt készítünk, ami nem csak jól néz ki hanem ügyfeleket is hoz!
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)