- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roozea
csendes tag
sziasztok!
még a rózsaszín őrülethez szólnék hozzá. valóban sok nőnél szempont, meg nem értenek hozzá, de pont ezek miatt könyvelik el magukat "bénának" és utánna sem néznek semminek, inkább megkérnek valakit.
én is nő vagyok, mondjuk sosem jutna eszembe rózsaszín telefont venni, de én eddig mindent megtudtam oldani 20 évesen az internet segítségével, egy középfokú angol tudással. és sok olyan barátnőm van aki rendelkezik ilyen szuper képességekkel
csak annyit akarok mondani hogy szerintem a mostani fiatalok már értenek mindenhez 15 évesen, függetlenül attól, hogy fiúk vagy lányok.
és csak személyes tapasztalatként még annyit szeretnék hozzászólni, hogy az első iphone-os töréshez sem a magyar férfiak fórum írásai segítettek, hanem egy kb 10 éves amerikai kisfiú youtube-os videója
peace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Lexus, Toyota topik
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Samsung A02S / Samsung A20E / iphone 8 / okos készülékek eladóak!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest