Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacyc3
csendes tag
Hmm majd kipróbálom valamelyik áldozatomon. Vista? Tudtam hogy volt valami hasonló kezdeményezés, de nem emlékszem hogy lett belőle valami.
Nem (csak) neked:
Nem mindegy hogy ki és mit használ? Az, hogy én Linuxozok, az a magánügyem, a kutyát nem érdekli. Az, hogy valaki Win-t használ, az se érdekli az ebet. Maximum. ha elviszi szervizbe mert nem ért hozzá, akkor károg a szervizes hogy mar megint ez a szutyok Windows. De ez is az ő dolga.
Mi, Linux-ozók tudjuk hogy mi a Linux előnye. Leírjuk, oké. De ne akarjuk erőszakkal ráerőltetni a többiekre. Ha nem hát nem.
A Windows-ozók meg ne akarják már egy személyben képviselni az egész nagy Microsoft érdekeit, ne vegyenek minden negatív dolgot személyes sértésnek.
Akinek nem inge, az persze ne vegye gatyára!

Mi lenne, ha megpróbálnánk mindannyian állásponttól függetlenül, az Ubuntu szemléletnek (emberiesség egymással szemben) beszélgetni és nem gyilkolászni a másikat? Szerintem úgy is menne.
Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Asustor NAS
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Facebook és Messenger
- Lexus, Toyota topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő