Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szmolkal

csendes tag

Néhány napja beszéltem az MS ügyfélszolgálatával. Három otthoni gépemre akartam venni win 7-et. Mivel hallottam, hogy lesz családi csomag ezért arra hajtottam. De a telefonból kiderült, hogy Európában csak néhány kiváltságos országban lesz ilyen.
    Akkor talán upgradeljük a dobozos XP-met (tettem hozzá naívan). Erre felvilágosítottak, hogy nem lehet, mert dobozosból csak a prof változat lehet upgrade alap.De van még nekem hardverrel együtt vásárolt OEM-es XP-m is, válasz: kenjem a hajamra.
    De vehetek esetleg három OEM-es vistát, amihez majd kapok októberben ingyen upgrade-et.
    Válaszom: kapjátok be. Nem csak hülye nem vagyok, de milliomos sem. Állítólag azért nem lesz itthon családi csomag, mert nem érdemeljük meg, ugyanis olyan sok nálunk az illegális szoftver. Ezek tényleg nem normálisak...
    Ha eljutok odáig inkább felteszek a gyerekeknek egy-egy linuxot böngészéshez. Csak hát ugye a játékokkal állítólag bajok vannak a linuxon. Majd elgondolkodom egy virtuális gépen egy win számára.

Új hozzászólás Aktív témák