- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmolkal
csendes tag
Néhány napja beszéltem az MS ügyfélszolgálatával. Három otthoni gépemre akartam venni win 7-et. Mivel hallottam, hogy lesz családi csomag ezért arra hajtottam. De a telefonból kiderült, hogy Európában csak néhány kiváltságos országban lesz ilyen.
Akkor talán upgradeljük a dobozos XP-met (tettem hozzá naívan). Erre felvilágosítottak, hogy nem lehet, mert dobozosból csak a prof változat lehet upgrade alap.De van még nekem hardverrel együtt vásárolt OEM-es XP-m is, válasz: kenjem a hajamra.
De vehetek esetleg három OEM-es vistát, amihez majd kapok októberben ingyen upgrade-et.
Válaszom: kapjátok be. Nem csak hülye nem vagyok, de milliomos sem. Állítólag azért nem lesz itthon családi csomag, mert nem érdemeljük meg, ugyanis olyan sok nálunk az illegális szoftver. Ezek tényleg nem normálisak...
Ha eljutok odáig inkább felteszek a gyerekeknek egy-egy linuxot böngészéshez. Csak hát ugye a játékokkal állítólag bajok vannak a linuxon. Majd elgondolkodom egy virtuális gépen egy win számára.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Gombászkönyvek egyben
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest