Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Mér' nem mér?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
Új hozzászólás Aktív témák
-
MacCaine
őstag
"egy kis kitero a minden multi dogoljon meg fele."
Írtam én ilyet valahol?
"Kijelented, hogy egy profitorientalt ms nyilvan nem hagyja veszni a markai kozul ezt a sok penz."
Deee, Bill Gates szétosztja a vagyonát, te nem olvastad a kötlevelet? Csak tovább kell küldeni, és már jönnek is a milliók.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az ms még mindig profitorientált, osztalékot ad a tulajdonosoknak, ergo minden lehetséges módon a bevételei növelése a cél. A kapitalizmus alapja: növekedés. Gyakorlatilag minden áron."Bebizonyitom, hogy szo nincs sok penzrol, erre kijelented, hogy a gugelnek nagy penzeket hozo."
Érdekes adat: a 2014-es üzleti év első negyedében az Online Services üzletág (gyakorlatilag a Bing) 872 millió dolláros bevételt termelt (mondjuk a működési költségei miatt még így is 321 millió dolláros mínuszban van, de azért ezt a 872 milliós összeget kicsinek mondani is erős túlzás). Szóval maradhatunk abban, hogy még nekik is van egy szép nagy bevételük a hirdetésekből. (Egyébként ha nem tudod értelmezni ezt a két hozzászólást, akkor szívesen leírom egyben, hogy mit akartam, hátha úgy sikerül.)
Én még mindig ott tartok, mindenféle kitérő ellenére, hogy a microsoft is profitorientált vállalkozás, és ugyanúgy megtesznek mindent ennek érdekében, mint a többi cég. Akár még törvénytelen dolgokat is. És a méretük miatt meg is ússzák.
(#78) drkbl: Az egy érdekes jogi kérdés, hogy mondjuk az én szerveremre feltöltött adatokhoz (képekhez, akármihez), milyen szinten van közöm. Itt gondolok főleg a politikai indíttatású protálokra, és azok egyéb megjelenésére (facebook, twitter, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Facebook és Messenger
- Napelem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)