Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
kb harom evvel ezelottig probaltam a normalis balanszot megtalalni a cpu es a gpu kozott, perpill eleg egy kozepes gpu meg egy jobb cpu - nem jatszom mar, a gpu is csak az opencl miatt jo ha van. a cpu viszont nagyon kell, mert igy sem sebes sok helyen. mit csinalna egy apuval? de ez a sajat problemam.
elotte mindig a kozep-felsokategorian egyensulyoztam mindket teren - nem emlekszem, hogy mikor volt a cpu gond utoljara.
ez egy 100 euros proci, az egesz gep olcsobb lehetett volna 50 euroval mongy... jelentosen kiherelt gpuval. sokat nem oszt vagy soroz, ha vagy ot evre veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Netflix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest