Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vihar a biliben. Nem ez az első vas a piacon, aminek a disk vezérlőjéhez nincs linux driver. Ráadásul nem egy olyat láttam már, aminél nem egy feature ki/bekapcsolásának elfelejtett lehetősége okozott ugyanilyen gondot, hanem simán csak nem volt driver semmilyen módjához, tehát ki/be kapcsolni se volt mit. Itt a Lenovo válasza miatt van igazából ügy, amúgy mindenki elmenne mellette, mert szerintem minden hónapra jut egy "XY laptopra nem lehet Linuxot telepíteni" eset driver támogatás hiánya miatt.
Jellemzően amúgy zárt kódú firmwareket tartalmazó hw elemekhez tudnak nehezen drivert készíteni a linux dev.-ek. Ezeknél vagy biztosít a gyártó valamit, vagy nem. Ha nem, és van egy kellően eltökélt fejlesztő, akkor reverse engineeringgel megoldja, de az általában baromi sok idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Splitgate: Arena Reloaded címmel tér vissza az aréna FPS
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest