Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
válasz #64791808 #150 üzenetére
És ismét egy szép példát láthattunk a magyar közúti közlekedéshez való hozzáállásból, köszönjük!
u.i.: Nem, nem szegtem kresz szabályt. Nem lépem túl a sebességkorlátot, nem ülök autóba, ha ittam. Kint van egy kintfelejtett 30-as tábla? Ott inkább megyek 120-szal, hát persze, jobb is az, nem? Ratzingerhez pedig semmi közöm, nem tartozom a táborába.
További jó száguldozást mindenkinek.
-
Csorbi
addikt
Összefoglalva, úgy is mondhatnám, hogy nem szoktam megszegni a KRESZ szabályokat. De most a lehetőség (üres autópálya) adott volt, vezetési tudásom elegendő, veszélye nem volt a dolognak. Kis virgonckodás belefér. Értelemszerűen nem fogom a határokat feszegetni. Amíg biztonságosnak érzem a feltételeket, addig tolom a kocsit. 200000km után nem mondanám, hogy nincs tapasztalatom, tudom meddig lehet elmenni.
Kis virgonckodás belefér? Vajon mi lenne a véleményük erről a rend őreinek? Szerintem megdícsérnének
Ha virgonckodni akarsz, menjél ki a Rába ringre, a Hungaroringre, vagy akárhová, de ne a közúton virgonckodjál. Kíváncsi lennék mihez kezdtél volna 190-nél egy szép bal első durrdefekttel -
Csorbi
addikt
190-ről beszélek, szerinted az nem sok?
Mellé érek, felgyorsít. Én is adok neki, 145, ő is gyorsít... még egy kicsit, 150, a kis mocsok tartja a tempót...
Schumachert akarod megtanítani vezetni? felkiáltással padlógáz... Skoda leáll, tükörbe nézve élvezkedek, majd 190-nél vettem észre, hogy talán le kéne venni a lábam a gázról
Versenyezgetünk? Minek nézed Te az autópályát? Ja, persze, a másik kezdte! Te meg felvetted a kesztyűt.Kocsim nincs, nem is értem a feltételezést. Épp elég elrettentő példát/idegbeteget/felelőtlent látok az utakon.
-
Csorbi
addikt
És azt ugye tudjátok, hogy a Kia Cee'd-et egy magyar tervező, Kovács Miklós rajzolta?
És a szlovákiai Zsolnán szerelik őket össze?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest