Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a kilencvenes évek óta ugyanaz a praktikum kártyám van. Elég a szokásaimra. Azóta egyszer hívtak fel a szolgáltatótól, hogy váltsák már egy másik csomagra, mert az utolsó ügyfelük vagyok abban a csomagban és szeretnék megszüntetni. Találtunk kompromisszumot és még a percdíjam is csökkent. 3000Ft körüli feltöltéssel elvagyok 2-3 hónapig is.
Viszont azóta lett asszony, gyerek, stb, így az asszonynak vettünk egy pannon-os korlátlan előfizut havi bruttó 9900Ft-ért. Ebben benne van a korlátlan sms és beszélgetés, az országon belül, valamint havi 500mb net. Nincs hálózaton belül-kívül, csúcsidő, semmi. Tényleg korlátlan. Igaz 2 év számlahűség jár hozzá, de benne van a szerződésben, hogy ha módosítják a feltételeket, akkor mi is felmondhatjuk a módosítás után x ideig.
Telefont nem veszünk szolgáltatótól, minden esetben olcsóbb más megoldást keresni.
Ezzel csak azt akartam leírni, hogy szerintem egy családba elég 1 korlátlan előfizetés, a többi meg feltöltős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Kínai robottaxi indul Európában
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest