- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
"Azert az ID meg a Valve szerintem eleg komoly cegek."
Valve milyen komoly pénzt fektetett linuxos játékba? Évek óta még Windowsosba sem fektettek. Csináltak pár indie játékot és kész. Még a Half Life Episode 3-at is basztak kiadni - más egyéb komoly címről ne is beszéljünk. Team Fortress meg Portal. Ennyi. Ezeket meg egy indie stúdió is simán le tudta volna rakni az asztalra.
-
narumon
őstag
Csak mert nagyon elharapódzott ez a játékvita -
A kiindulási alap az volt, hogy PC-re nagyon kevés a sok tízmillió dollárod exkluzív cím. Nem a síma exkluzív, nem az indie, nem 5 meg 10 éve megjelent játék - hanem mostanában jövő exkluzív AAA cím. Ennyi. Nem volt szó sem a minőségről sem másról. A fenti kiindulást meg elég nehéz megcáfolni (azóta sem igen sikerült mert volt szó már indie címekről, meg több évvel ezelőtt megjelent MMO-król, de az egyetlen idáig összeget tartalmazó exkluzív a 20 millió dolláros ajánlat volt - ami ugye kicsit kevesebb mint a tizede a GTAV költségvetésének....)
Más: Az indie címeknél valaki írta, hogy az PC only! What? Xboxon ott az XBLA pont erre lett kitalálva. Olcsó, "egyszerű" játékok "garázsfejlesztőktől". Pont ez miatt is van xboxom - rengeteg kurvajó XBLA cím van. Persze ezek sem AAA játékok tehát nem is hoztuk fel mint AAA Xbox exkluzív - csak szólok, hogy bizony indie cimekben azért konzolon sincs hiány)
-
narumon
őstag
válasz
huskydog17 #122 üzenetére
Azért ne kezdjük már meg elmagyarázni, hogy a kamionszimulátor meg minden lófasz AAA kategória. Még B-be is nehezen fér be.
Stratégia játékok oké azok hagyományosan PC terület - viszont brutál gép sem kell hozzájuk. És kb ennyi. Stratégián kívül nem nagyon van olyan ami PC only AAA.... -
narumon
őstag
válasz
pakriksz #106 üzenetére
"(bár a legtöbbször pont az van, hogy windózra már nincs driver, vagy külön külön kell vadászni, linuxot felrakod, és minden megy, külön telepítgetés nélkül...)"
Én időnként megpróbálkozom linux-szal, de a legutóbbi kb 2 évvel ezelőtt kísérletem úgy zajlott:
Asus notebookra ubuntu telepítés - lement minden rendesen. Lecsukom a notot, elmegy sleepbe - felnyitom, nem megy a wifi, csak újraindítás után, fél óra forumozás után ráhagytam, nekem erre nincs időm...
Win7 install - minden megy rendesen. Maradjunk ennyiben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Express iPhone Szerviz 6 hónap garanciával, saját futár, ingyenes tisztítás és ajándék fólia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- EPSON TM-T20III (012) Ethernet Blokknyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest