Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Nekem ilyen problemam volt anno a masodik generacios Pentium M procikkal. Egyszeruen nehany koztes szorzot nem tudott hasznalni a linux, mert nem tudott rola. Fogtam es beletakoltam a kernelbe, hogy adja hozza, mert kapaszkodj meg: az ACPI dump-bol kiderult, hogy nem is voltak ezek a szorok bejegyezve az ACPI tablaba... Szoval ennyit arrol, hogy tokeletes a hardver.
-
Reggie0
félisten
válasz
stopperos
üzenetére
Igazabol X11 folott mar teljesen mindegy, hogy mi van, csak eddig erdekes a dolog.
(#86) Benőke: Jol latod. Ezert nem szamit a statisztika sem, mert az igenyekre nem lehet kovetkeztetni belole. Peldaul ilyen alapon fuzios eromuvekre sincs szukseg, mert az emberek 0%-a hasznal ilyet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest