- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
Nagyon jó cikk, jó olvasni, hogy ennyien szeretik ezt a játékot, és totálisan ugyan úgy mint én! Bár a II. részbe bele bele pillanthattam, de nekem nem volt számítógépem sokáig, később a III. résszel kezdtünk el haverommal játszani, mert neki már volt egy gépe. Úgy szereztük meg a játékot, hogy 20 és 50 forintosokból tettük össze az árát akkoriban egy PC gurunak. Elmentünk az újságoshoz, zárva volt.... elmentünk másnap, nem volt PC Guru. Harmadnap kapott PC gurut és benne volt a Dzsin-es borítós kék lemez. Rohantunk haza és onnantól elkezdődött a játék keményen.
Mivel Mac-em van jelenleg itthon, nem tudok vele játszani, de tervben van egy virtualizáló szoftver megvásárlása és akkor azonnal üzemelem is be, mert a küldetéses részét ki szeretném újra játszani.
Azt nem tudjátok, meg lehet e vásárolni a Complete verziót valahol CD-n? Sehol nem találtam raktáron. Vagy ha van valakinek eladó kék Dzsines borítós sima HOMM CD-je arra is igényt tartanék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Íme az új Android Auto!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Akció! HP Thunderbolt Dock 120W G4 4J0A2AA ABB
- Új, felbontott PocketBook 743G InkPad 4 Stardust Silver magyar e-olvasó - Még 21 hó bolti garival! -
- 45 cm szürke UTP / Cat.5e összekötő kábelek (akár Foxpost is +990 Ft-ért)
- Final Fantasy 7 Rebirth Collectors edition PS5 kerestetik!
- Corsair Vengeance 4X4 Gb DDR3 foxpost az árban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest