Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
"Ami eddig nem hangzott el az az utódok kérdése, miért is nem tűnünk el a halál után.
Miért nem hiábavaló az élet. Azért mert fennmaradunk az utódaink, ismerőseink emlékezetében. Abban ha valamire megtanitod gyermekedet, vagy bárkit, és azt ő késöbb szintén tovább tudja adni. Lehet senki nem emlékezik már rá hogy tőled indult, de az akkor is a te érdemed.
Szerintem..."Ezt én is így gondolom.
De van, akire pl. örökké emlékezni is fognak, gondoljunk akármelyik nagy történelmi személyre, akiknek csak az emléke is erőt adhat az utókornak.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AliExpress tapasztalatok
- Kompakt vízhűtés
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De van, akire pl. örökké emlékezni is fognak, gondoljunk akármelyik nagy történelmi személyre, akiknek csak az emléke is erőt adhat az utókornak.