- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
-
starr
őstag
Semmilyen reklámot nem látok a weben. A gyakran látogatott kedvenc oldalaimon pl a komplett reklám paneleket is blokkolom. Ezzel is gyorsítva a betöltést. A legjobb reklám számomra, ha a bizonyos termék sok helyen kapható, raktáron is van, és pozitívak a vásárlói visszajelzések. Akkor megveszem.

-
doc
nagyúr
sokan vannak ezzel igy, sosem tudtam igazan megerteni
igy pl. a teged egyebkent erdeklo reklam helyett nezegethetsz huvelygombagyogyszert meg uzsorakolcsont
persze ha valaki igy gondolja, nincs azzal bajom, mindenkinek szive joga
amugy az analyticset mi pl. arra hasznaljuk hogy egyreszt tudjunk kenyelmesen forgalmat merni, masreszt latjuk hogy a reklamaink mennyire hatasosak, illetve hogy a userek milyen keresokifejezesekkel jutottak el hozzank
-
starr
őstag
-
doc
nagyúr
-
starr
őstag
-
doc
nagyúr
-
starr
őstag
É így nyomom:

-
törölt tag
-
Pttypang
veterán
-
Kékes525
félisten
Én nem szeretem.
Akkor én nem vagyok felhasználó? 
-
pomorski
őstag
"A Google reklámokat a hirdetők és a felhasználók is szeretik" - El vannak varázsolva.
-
Béééla
őstag
Nana, a fene nagy vírusmentes mekkbúkok akksijába bizony belebújhatott a kisördög!
http://www.forbes.com/sites/andygreenberg/2011/07/22/apple-laptops-vulnerable-to-hack-that-kills-or-corrupts-batteries -
doc
nagyúr
a guglis reklam egyebkent tenyleg jo
mi hasznaljuk mar egy ideje, es szeretjuk (mint hirdeto)
nagyon pontosan be lehet loni hogy kinek mit akarsz mutatni, a felhasznalonak meg jo a jol beallitott reklam, mert pontosan azt mutatja neki amit keres (mi alapvetoen a keresoben hirdetunk, vagyis amikor lenyegeben minket keres a user, csak nem feltetlenul tudja
) -
Ghoosty
őstag
-
aprokaroka87
nagyúr
Én legjobban a "Virusos lett az akkumlátorod" tipusú hirdetéseket imádom

-
cskamacska
addikt
-
dugo_
veterán
Én valóban szeretem, hogy életemben sehol nem látom ezeket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-szp-
aktív tag
A 29 százalékkal több kattintás elég egyértelmű, a mobilos hirdetések sokkal jobban teljesítenek. Talán a szeretet erős, ha nem lenne karakterlimit a címek tekintetében, azt írtam volna hogy "A Google mobilos platformján megjelenő hirdetéseket a felhasználók és a hirdetők is jobban szeretik, mint az asztalit".
-
derive
senior tag
"A Google reklámokat a hirdetők és a felhasználók is szeretik"
Szeretik mint a szart a palacsintaban...
@ayy_lmao: Ja, de csak addig, amig nem lesz oda is AdBlock
-
Béééla
őstag
Azért néha örülök, ha mindenféle webshopok feldobják az akciót, 10$-os OLED kijelző 1.5$-ért és barátai. Van amikor tényleg jó, de ritka.
Nem mindegyik reklám rossz reklám, csak rossz emlékeink vannak az "idd a sört" villogó flash reklámoktól, vagy a teljes képernyős coca-cola popupoktól, esetleg az intimbetétreklám okozhatott egyeseknek maradandó károsodást. -
törölt tag
Reklám? Az csak a tv-ben van, nem???
-
kriszpontaz
veterán
-
Apollyon
Korrektor
Milyen reklámokat?

(#1) MongolZ: Akik miatt bevétel van a reklámokból ők nem éppen a tudatos vásárlók közé tartoznak...
-
MongolZ
addikt
Mivan???
Ki a rák szereti a reklámokat???
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Battlefield 1
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Futás, futópályák
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- Dobozos! Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ThinkPad E14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Odyssey G5 C27G55TQBU Ívelt 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung s32dm500eu
- Xbox Series S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Firefoxhoz az uBlock Origin tökéletes erre a célra. Használom is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor én nem vagyok felhasználó?