Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Tény, hogy nem olyan kényelmes, mint íróasztal mellett, a régi hátradönthető székemben

De nem is írtam, hogy tökéletes, azt írtam megfelelő, nem véletlen.A monitor nagyjából szemmagasságban van. Talpával együtt ~ 80cm-ről indul és ~ 120-on van a vége. Nem kell görnyednem, kiegyesített háttal ülök amikor épp gépelek. Ilyen helyzetben a tényleges távolság ~ 180cm csak. Ha hátradőlök a kanapén akkor van kb 220.
PS-nél egyedül az ikonok mérete az ami zavar picit.
Szal munkához tény, hogy nem a legkényelmesebb, de leginkább a PS ikonok kis mérete miatt.
A bill az ölemben elfér, hátradőlve kényelmes. Az egér meg mellettem a kanapén is megy.
A precízebb műveletekhez persze a fiókot kell használni.@xedos:
"egy saját házba építeni a szgépet"
Ahogy írtam is, pont ezt akartam elkerülni. Épp elég az erősítő doboza. Amúgy a polcok kis mérete (mélysége) miatt még az is éppen hogy befért. Pont a htpc ház vásárlását akartam elkerülni. Elvégre abba v.színű nem fér bele az alaplapom, sem a VGA. A többi már ebből következik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest