Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Én is utálom a gamer/gémer elnevezést, csupán azért voltam kénytelen ezt használni, mert itt mindenki ezzel reklámoz/ezt a szót használja. (Nem is értem minek kellett a komplett gépek közt is egy ilyen topicot nyitni a hardveraprón, már a 20 ezer Ft-os gépeket is ott hirdetik, tiszta maskara.
)Én már régóta nem játszom single játékokkal, csupán COD2 multizom és nekem csupán egy kb. 500 Ft értékű Logitech RX250 egerem van röpke 6!!! éve és egyrészt hibátlanul működik mind a mai napig + az asztal szolgál egérpad gyanánt, de mégis simán megfogom a Logitech G9 egeret és Roccat Sense Glacier Blue Gaming egérpadot használó játékosokat, illetve a Saitek CYBORG RAT 7 egeret használó játékosokat.
Szóval ha egy FSP-ben sincs előnye, akkor nem tudom elképzelni, hogy bármelyik single játékhoz minek kellenek ezek az űber egerek.
Aki meg mit tudom én milyen turbo gombokat használ és egy lövésre majdhogynem 3-at lő egy puskával is, azoktól természetesen szomorú búcsút veszek a szervereken. Ha valaki FPS-ben golyózáport akar az válasszon automata fegyvert és ne akarjon félautomatával, meg puskával darálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 13" 2019 i5/8/128 181 Ciklus 94% Akku + UAG tok
- Macbook Pro 13" A1278 2011 eleje
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- iMac 21,5" 4K 2019 A2116 i7 3.2/16/512/RP555X + Apple Bill/Trackpad (Dobozos)
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)