Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Jó lett a kis ízelítő összefoglaló az egérről.
Nekem is A4Tech X-718-am van középső piros gomb nélkül, nem a BF verzió, hanem a sima kék-ezüst. A BF (kígyóbőr minta) azért készült el, mert a sima verziót néhányan izzadás során csúszósnak titulálták, így a gyártó kijött ezzel. Kétségkívül ez a legjobb ár/érték arányú egér most a piacon.
Összehasonlításként én 3 évig használtam játékra a M$ legendás 1.1A egerét, ami a mai napig megvan tartalékként. Aztán vkinek szereltem össze gépet és X-710-es egeret vettem hozzá, már akkor éreztem, hogy az én kezemnek ezt a formát és méretet találták ki, ugyanis én nem teljes kézzel tehénkedek rá az egérre, hanem a hüvelyk és a gyűrűs ujjammal fogom két oldalt és csuklóból irányítom, nem alkarból. Így beneveztem egy X-718-ra (szándékosan erre, mert nem kellett piros 3*shot gomb és a felületét is teljesen jónak találtam). Tehát az én kezembe az X-718 jobban simult, nem izzadok rajta, jobb a fogása, gyilkosabb "fegyver" CS-ben számomra. 2000 DPI-n használom, engem egyáltalán nem zavar a görgő villogása. Vékon és hajlékony a kábele is, nem tartja vissza az egeret annak merevsége (1.1-Anál nekem ez kicsit zavaró volt).
Egyetlen negatívum van, hogy valóban kopik a külső festése, most 1 éves az egér, de a borításon látszik a kopás a szürke részen és az oldalán. A BF borítása viszont nem fog kopni, mert eleve nem műanyag, hanem gumis-rácsos kígyóbőr-szerű a kialakítása.
Ha lecserélem az X-718-at, akkor X-718BF-re fogom, jelen piaci kínálati állás szerint
Új hozzászólás Aktív témák
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- TUF Gaming F15 FX506HCB 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7420 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest