- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Jó lett a kis ízelítő összefoglaló az egérről.
Nekem is A4Tech X-718-am van középső piros gomb nélkül, nem a BF verzió, hanem a sima kék-ezüst. A BF (kígyóbőr minta) azért készült el, mert a sima verziót néhányan izzadás során csúszósnak titulálták, így a gyártó kijött ezzel. Kétségkívül ez a legjobb ár/érték arányú egér most a piacon.
Összehasonlításként én 3 évig használtam játékra a M$ legendás 1.1A egerét, ami a mai napig megvan tartalékként. Aztán vkinek szereltem össze gépet és X-710-es egeret vettem hozzá, már akkor éreztem, hogy az én kezemnek ezt a formát és méretet találták ki, ugyanis én nem teljes kézzel tehénkedek rá az egérre, hanem a hüvelyk és a gyűrűs ujjammal fogom két oldalt és csuklóból irányítom, nem alkarból. Így beneveztem egy X-718-ra (szándékosan erre, mert nem kellett piros 3*shot gomb és a felületét is teljesen jónak találtam). Tehát az én kezembe az X-718 jobban simult, nem izzadok rajta, jobb a fogása, gyilkosabb "fegyver" CS-ben számomra. 2000 DPI-n használom, engem egyáltalán nem zavar a görgő villogása. Vékon és hajlékony a kábele is, nem tartja vissza az egeret annak merevsége (1.1-Anál nekem ez kicsit zavaró volt).
Egyetlen negatívum van, hogy valóban kopik a külső festése, most 1 éves az egér, de a borításon látszik a kopás a szürke részen és az oldalán. A BF borítása viszont nem fog kopni, mert eleve nem műanyag, hanem gumis-rácsos kígyóbőr-szerű a kialakítása.
Ha lecserélem az X-718-at, akkor X-718BF-re fogom, jelen piaci kínálati állás szerint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Hálózati / IP kamera
- Vivaldi (böngésző)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest