Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• WOT-H-A-C

veterán

válasz Cathfaern #91 üzenetére

Ja igen, a picológus kontra lombikos gyerekek. Erről volt valami kimutatás vagy ilyesmi? Mert én benne élek egy ideje ebben és nem hallottam róla. Amiben igazad van az az, hogy születési rendellensségek simán előfordulhatnak. A sok hormon miatt, de az ilyet még embrió korban kiszűrik és nem lesznek belőle újszülöttek, csak nagyon kevés esetben. Szóval nem tudom miből jutottak erre a következtetésre. Az eljárás elsősorban az anyát veszélyezteti, a beavatkozás és a hormonok végett, majd az utódot.

Ne értsed félre, nem rád vagy az itt lévőkre haragszom.

• WOT-H-A-C

veterán

válasz Cathfaern #91 üzenetére

Tudod mi a lombik program? Kivesz, levesz, összeereszt, felturbóz, vár, visszatesz. Az IVF kb ennyi az ICSI már más tészta. Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Van egy meddő pár, akinek ez az utolsó lehetősége , hogy saját közös gyereke legyen. Megfogják próbálni. Nem is egyszer. 1x-2x-3x ..... Volt akinek a 10. jött össze és nem az OEP által támogatott formában. Ha nem jön össze , akkor két lehetőség marad. 1. Imádkozol a jó istenhez, hogy adjon neked gyereket. Persze idáig sem adott... Aztán 2. örökbefogadás, meséljek róla? :)

6 éve próbálkozunk, lassan 7. Ez alatt volt 7 inszeminációs eljárás , 2 lombik. Az eredmén 9 vetélés, ebből egy ikrek. Szóval nekem a pádre nem tud sok újat elmondani a lombikról, de részemről a duma amit letol hiteltelen. Azok az emberek, nők, férfiak, akik ott voltak velem mind ezt mondanák.

Tartom magam az előzőhöz. Hülye duma az egész!

Új hozzászólás Aktív témák