- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Szólánc.
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Cathfaern #91 üzenetére
Ja igen, a picológus kontra lombikos gyerekek. Erről volt valami kimutatás vagy ilyesmi? Mert én benne élek egy ideje ebben és nem hallottam róla. Amiben igazad van az az, hogy születési rendellensségek simán előfordulhatnak. A sok hormon miatt, de az ilyet még embrió korban kiszűrik és nem lesznek belőle újszülöttek, csak nagyon kevés esetben. Szóval nem tudom miből jutottak erre a következtetésre. Az eljárás elsősorban az anyát veszélyezteti, a beavatkozás és a hormonok végett, majd az utódot.
Ne értsed félre, nem rád vagy az itt lévőkre haragszom.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Cathfaern #91 üzenetére
Tudod mi a lombik program? Kivesz, levesz, összeereszt, felturbóz, vár, visszatesz. Az IVF kb ennyi az ICSI már más tészta. Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Van egy meddő pár, akinek ez az utolsó lehetősége , hogy saját közös gyereke legyen. Megfogják próbálni. Nem is egyszer. 1x-2x-3x ..... Volt akinek a 10. jött össze és nem az OEP által támogatott formában. Ha nem jön össze , akkor két lehetőség marad. 1. Imádkozol a jó istenhez, hogy adjon neked gyereket. Persze idáig sem adott... Aztán 2. örökbefogadás, meséljek róla?
6 éve próbálkozunk, lassan 7. Ez alatt volt 7 inszeminációs eljárás , 2 lombik. Az eredmén 9 vetélés, ebből egy ikrek. Szóval nekem a pádre nem tud sok újat elmondani a lombikról, de részemről a duma amit letol hiteltelen. Azok az emberek, nők, férfiak, akik ott voltak velem mind ezt mondanák.
Tartom magam az előzőhöz. Hülye duma az egész!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest