Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalidor55
tag
válasz Speed® #11523 üzenetére
oké! köszönöm válaszod! elolvastam és megértettem, de nem értek vele egyet, de ez legyen az én bajom! és nem ajánlom fel a cuccaim itten, de ha a haveromét igen, akkor azzal is rontom a mások eladási esélyeit,pl, aki nem itt árulja a cuccait? ez számomra logikátlan! aki nem itt árulja a cuccait, annak, majdnem mindegy, hogy a haverom cucca, vagy az enyém, tesz neki keresztbe!? , no!, csak okfejtettem egy kicsit, és bíráltam a rendszert, a demokrácia székében ülve, ha ez nem baj? mert az igazságérzetem, bántja a dolog, és részemről ennyi...., eztán remélem nem fogom ajánlani a cuccaim itt, hacsak nem reflexből, de az nem azért lesz, hogy, aláássam az itteni törvényeket, csak éppen nem leszek kellően figyelmes, mint ahogy most sem voltam.
olyan közel még sosem voltam a halálhoz, mint ma!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Apple asztali gépek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Lightyear - befektetési app
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest