- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki
senior tag
jó olvasni ilyen tesztet is

én (mi bátyámmal) egy 386ossal kezdtem még 93 körül... ha jól emléxem 100E ft volt kereken mindenestül

utána 486dx2-80as volt a köv. nagy váltás nem tudom mikor
ezt követően 1998-99 kröül p2-266@333 így dosból egyből win98-ra váltottunk
2001-2 körül lett a köv konfigváltás egy AMD 800@920 duronra, ez a gép mai napig megvan ill működik: most szilveszterkor pl róla lesz hallgatva zene
köv váltás: 2003-2004 közt vmikor amikor kijött a barton magos AMD athlon xp 2500+, én ezt a gépet használom mai napig
mai játékokhoz már kevés de 2006ig a gef6800as miatt (amit persze később vettem hozzá) minden játékot vitt fullon... 2007esek ill 2008asak már csak szépen butítva de nekem elég volt úgyis. viszont most már vannak olyanok amik min-on se mennek ill el se indulnak
ha minden jól megy akkor jan-ban veszek új gépet végre mert összejön annyi pénz (nyáron végeztem csak a sulival és hát pályakezdőként nem könnyű elhelyezkedni, meg hát másra is kell a pénz nem csak gépre)
bátyám persze vett új gépet magának mert ő külön költözött már pár éve... tavaly óta már hugomnak is új gépe van (addig a 800ast használta
), szóval ideje végre nekem is új gép főleg h én vagyok a számteches igazából a családból, de nekem van a legrégebbi gépem
(bár bátyám rendszerprogramozó végzettségű de nem sikerült ilyen helyen elhelyezkedni így azóta őt annyira nem is érdekli a gép csak h menjen rajta ami kelljen, én állítottam össze neki a konfigot h mit vegyen, ebből is látszik
)üdv: CSoki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Wuthering Waves
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Túra és kirándulás topic
- One mobilszolgáltatások
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest