Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csoki

senior tag

jó olvasni ilyen tesztet is :)

én (mi bátyámmal) egy 386ossal kezdtem még 93 körül... ha jól emléxem 100E ft volt kereken mindenestül :D
    utána 486dx2-80as volt a köv. nagy váltás nem tudom mikor :D
    ezt követően 1998-99 kröül p2-266@333 így dosból egyből win98-ra váltottunk :)
    2001-2 körül lett a köv konfigváltás egy AMD 800@920 duronra, ez a gép mai napig megvan ill működik: most szilveszterkor pl róla lesz hallgatva zene :DDD
    köv váltás: 2003-2004 közt vmikor amikor kijött a barton magos AMD athlon xp 2500+, én ezt a gépet használom mai napig :) mai játékokhoz már kevés de 2006ig a gef6800as miatt (amit persze később vettem hozzá) minden játékot vitt fullon... 2007esek ill 2008asak már csak szépen butítva de nekem elég volt úgyis. viszont most már vannak olyanok amik min-on se mennek ill el se indulnak :DDD ha minden jól megy akkor jan-ban veszek új gépet végre mert összejön annyi pénz (nyáron végeztem csak a sulival és hát pályakezdőként nem könnyű elhelyezkedni, meg hát másra is kell a pénz nem csak gépre)
    bátyám persze vett új gépet magának mert ő külön költözött már pár éve... tavaly óta már hugomnak is új gépe van (addig a 800ast használta :D), szóval ideje végre nekem is új gép főleg h én vagyok a számteches igazából a családból, de nekem van a legrégebbi gépem :D (bár bátyám rendszerprogramozó végzettségű de nem sikerült ilyen helyen elhelyezkedni így azóta őt annyira nem is érdekli a gép csak h menjen rajta ami kelljen, én állítottam össze neki a konfigot h mit vegyen, ebből is látszik:D )

üdv: CSoki

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés